Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducesa în cizme. Kate Middleton nu se poate despărți de perechea ei din adolescență

Ducesa în cizme. Kate Middleton nu se poate despărți de perechea ei din adolescență
Am scris despre faptul că Prințul Philip a purtat, toată viața sa, la ocazii speciale și ceremonii aceeași pereche de pantofi pe care i-a încălțat în momentul nunții sale. Când s-a căsătorit cu Regina Elisabeta II, Prințul Philip a purtat o pereche de încălțări negre de care a refuzat să se despartă. Mărturisea unui prieten că i-a dat la pingelit de multe ori, dar nu putea renunța la ei. Credeți că e singurul regal cu așa obsesii? Nici gând.

Kate Middleton își merită pe deplin apelativul „Ducesa în cizme”. Are o pereche de care refuză să se despartă. Și nu de ieri, de azi, ci de decenii. Kate Middleton poartă aceeași pereche de cizme pe care le are de la 17 ani.

Ducesa în cizme

Zilele trecute „Ducesa în cizme” a încălțat perechea în timp ce a mers să îngrijească mieii în timpul vizitei la o fermă cu prințul William. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, este personificarea șicului rural în cizmele sale preferate cu ciucuri lungi de la Penelope Chilvers, care au costat 475 de lire sterline. Ea a fost văzută pentru prima oară purtându-le la Palatul Blenheim în 2004. Și le-a purtat din nou, un an mai târziu, la Festivalul de evenimente Gatcombe din Gloucestershire.

Ducesa în cizme

Cizmele au avut o altă „apariție” când Kate și William au pornit într-o călătorie de trei ore în Bhutan în 2016. Apoi și în noiembrie anul trecut, Kate a ales acest stil încă o data. Atunci când a vizitat școala primară Robin Hood din Londra.

Ducesa în cizme

Zilele acestea, Kate și-a purtat părul brunet, ondulat lăsat pe spate în stilul ei personal, în timp ce petrecea la ferma Manor, administrată de o familie, în Little Stainton, Durham. Evident, încălțată în cizmele ei de adolescentă.

Ducesa și-a completat ținuta clasică cu o jachetă kaki de 189,99 de lire de la Seeland, un pulover Brora x Troy London de 195 de lire, o bluză Sezane și cercei Orelia. Ducele și ducesa s-au bucurat de un tur complet al fermei, inclusiv la grajduri, cu proprietarii Clare Wise și Stewart Chapman, scrie The Sun.

Ducii de Cambridge iubesc viața rurală. Și copiii lor

Cuplul a fost, de asemenea, văzut mângâind adorabilii miei la fermă, în timp ce vorbeau cu doamna Wise și cu domnul Chapman despre modul în care protejează sănătatea și bunăstarea animalelor lor. Ulterior s-au alăturat unei discuții fermierii locali. Aceștia au povestit despre experiențele lor din ultimul an. Inclusiv despre impactul pandemiei asupra sănătății mintale pentru comunitatea agricolă. Și  despre provocările în menținerea unui echilibru între școala la domiciliu și munca la fermă.

Acesta a fost primul angajament oficial personal al celor de la Cambridge, departe de Londra, după turneul lor cu trenul regal din decembrie anul trecut. William a povestit anterior despre pasiunea sa pentru agricultură, dezvăluind că și copiii săi se joacă deja pe tractoare.

Sursa foto: Instagram

Lionel Messi nu s-a mulțumit cu un singur apartament de lux. A cumpărat tot etajul. VIDEO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre