Simona Ionescu / Redactor Șef

După Mirela Vaida, are probleme cu nasul și Andreea Bănică. Anunțul artistei

După Mirela Vaida, are probleme cu nasul și Andreea Bănică. Anunțul artistei
Andreea Bănică o prinde din urmă pe Mirela Vaida și face un anunț important. Treaba e serioasă, după cum mărturisește chiar artista.

Andreea Bănică o prinde din urmă pe Mirela Vaida. Artista și-a anunțat fanii de pe Instagram că are o problemă serioasă, care necesită operație. În urmă cu 5 ani, Andreea Bănică a făcut un RMN și s aflat că are o problemă cu căile respiratorii. De atunci, totul a mers pre rău, până în punctul în care cântăreața a fost nevoită chiar să amâne un concert în luna martie, căci nu putea cânta. 

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a explicat Andreea Bănică. 

Andreea Bănică o prinde pe Mirela Vaida din urmă. Se operează și ea la nas 

Deviația de sept este o problemă a căilor respiratorii, care se repară prin intervenție chirurgicală. Artista spune că simptomele i s-au agravat total, mai ales că ea a dobândit această boală de mai bine de cinci ani. „Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Mirela Vaida a dezvăluit ieri că urmează să facă o a doua rinoplastie, la 15 ani diferența de prima. Prezentatoarea a spus că are deviație de sept, iar intervenția suferită acum mulți ani nu a ajutat-o deloc, astfel că se va opera din nou în curând. 

Foto: Instagram

Cum l-a abordat Amalia Năstase pe Sting. Dezvăluiri despre divorțul de Ilie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre