Simona Ionescu / Redactor Șef

După procesul cu Johnny Depp, Amber Heard a făcut o nouă „nebunie”

După procesul cu Johnny Depp, Amber Heard a făcut o nouă „nebunie”
Luni de zile nimeni nu a știut pe unde umblă și ce afce. Pur și simplu, după  ce s-a încheiat procesul de defăimare cu fostul soț, Johnny Depp, a fost văzută ultima dată. Se urca într-un avion privat.

Amber Heard a reapărut abia acum. Departe de tumultul Americii, tocmai în Spania. Se pare că Amber Heard căuta un loc unde oamenii să nu o judece și poate că l-a găsit în această țară.

Amber Heard a fost văzută ultima oară urcând într-un avion privat în iunie, la scurt timp după ce a pierdut procesul spectaculos de popular cu Johnny Depp. La momentul acela, în timp ce Johnny părea să fie peste tot, bucurându-se de strălucirea victoriei, Amber dispăruse fără urmă.

Acum a reapărut, într-un loc foarte, îndepărtat, în Palma de Mallorca.  Ea a fost acolo cu prietena ei, Bianca Butti și cu fiica ei, Oonagh Paige Heard, în vârstă de 1 an. Jurnaliștii TMZ.com, nu au aflat de cât timp este acolo.  Ar putea fi doar o vacanță, dar este un mister, deoarece nu a existat nicio fotografie cu Amber care să iasă la suprafață în ultimele 3 luni.

Amber Heard, în criză financiară

Amintim că Amber Heard are probleme legale cu siguranță. Și este într-o adevărată criză financiară pentru că are de achitat 8,3 milioane de dolari, despăgubiri stabilite de instanță, față de fostul ei soț. Ea spera totuși sa scape de problemă fapt pentru care a fcut apel la acest verdict dat de prima instanță, iar apelul este pe rol.

Ca să facă rost de bani, tot la finele lunii iunie, Amber Heard a decis să își vândă autoturismul Tesla Model X (evaluat la 130.000 de dolari) pe care l-a primit cadou de la Elon Musk. Mai recent, un adevărat chilipir poate fi considerată tranzacția prin care Amber Heard a decis să părăsească deșertul, cel puțin partea de sud a Californiei. Casa din Yucca Valley, despre care s-a zvonit de multă vreme că i-ar aparține a fost vândută recent pentru 1.050.000 de dolari.

În egală măsură, nu există nimic pe pagina de IMDB a lui Amber care să sugereze că ar avea proiecte de filme în lucru, în afară de „Aquaman and the Lost Kingdom” și „In the Fire”… ambele aflându-se în post-producție.

Surse foto: Daily Mail, Instagram, TMZ

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre