Simona Ionescu / Redactor Șef

E fantastic cum arată iubita lui Dorian Popa! Dar rochia albă de party a întrecut orice așteptare

E fantastic cum arată iubita lui Dorian Popa! Dar rochia albă de party a întrecut orice așteptare
„Eu sunt Dorian Popa” se numește contul iubitului ei. Al ei, pe aceeași rețea de socializare e, cum altfel (?!) ”Eu sunt Babs”. Cine e Babs? E fix personajul care a furat toate privirile la mega-petrecerea dată de iubitul ei, actorul Dorian Popa, cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani.

Dorian Popa și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere cu dress-code (alb) extravagantă în casa sa cea nouă. La ziua artistului au participat nume mari din lumea mondenă, cum ar fi Selly, iubita sa, Smaranda, Amna, Jo, Abi, Liviu Teodorescu și mulți alții. Dar apariția cu adevărat spectaculoasă de la petrecere nu a fost niciuna din vedete și nici măcar sărbătoritul, ci iubita lui, Babs.

Din imaginile postate de invitați pe rețelele de socializare se vede de la o poștă că iubita lui Dorian Popa a întors toate privirile la petrecere.

Bruneta și-a făcut apariția într-o rochie superbă, albă, fiind aproape cu  sânii afară.  Iar ea are niște sâni de toată frumusețea! Babs și-a mișcat formele apetisante pe toate melodiile de la ziua cântărețului, savurând fiecare moment. Tânăra a postat mai multe filmulețe alături de Dorian, în care îl săruta și strânge în brațe.

Cine este iubita lui Dorian Popa

Babs se numește în buletin Claudia Iosif. Este cu cinci ani mai în vârstă decât iubitul ei, Dorian. Are 37 de ani și este designer vestimentar. Ea face ținute sport pe care Dorian le poartă în clipuri sau în aparițiile publice. Susține că iubitul ei e cel mai important critic și „consultant”, deși acesta nu se pricepe la modă. Ca să își promoveze creațiile se folosește activ de contul ei de Instagram, unde e urmărită de peste 328.000 de fani.


Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite

Artă pe trup. Așa tatuaje ca la fata asta superbă nu ați mai văzut!


Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar acum se gândesc să-și ducă relația la un alt nivel și să înfieze un copil după ce vor avea și unul al lor. Nici ea, nici Dorian nu cred în instituția căsătoriei, spun că se simt minunat împreună și fără acte.

Declarații din intimitate

Focoasa brunetă nu se sfiește să vorbească din intimitatea cuplului. „Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră.

Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere”, a povestit designerul într-un interviu. Ea a enumerat și multe avantaje ale traiului alături de iubitul ei celebru: merge la sală, mănâncă atent, are un stil de viață sănătos, impus de Dorian.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre