Simona Ionescu / Redactor Șef

E incredibil cum arată Liz Hurley la 57 de ani, dezbrăcată. FOTO

E incredibil cum arată Liz Hurley la 57 de ani, dezbrăcată. FOTO
„Lăsați soarele să intre”, așa am putea titra imaginile surprinse de paparazzi cu Elizabeth Hurley. Vedeta va fi sexagenară în curând, dar fizic e mult mai departe decât ne-am imagina legat de această vârstă.

Elizabeth  Hurley își etalează fizicul tonifiat într-un bikini minuscul de culoarea lămâii în timp ce se bucură de soare. Ea a făcut spectacol pe plajă, duminică, în timp ce și-a mai sfidat vârsta încă o dată.

Actrița, în vârstă de 57 de ani, a postat o galerie foto pe Instagram spre bucuria celor 2,4 milioane de urmăritori ai săi. Apare purtând un bikini de culoare galben lămâie din propria linie de costume de baie. Costumul de baie, din două piese, prezintă un design triunghiular cu o parte laterală plisată, lăsându-i dezvăluit corpul tonifiat.

Actrița cu corp de adolescentă

Cu părul ei brunet, tuns în trepte, lăsat să cadă liber pe umeri, Elizabeth a avut un machiaj radiant. Intrând în spiritul verii, vedeta a oferit clienților o reducere de 30% la produsele din linia ei de costume de baie.Elizabeth Hurley a lansat în 2020 propria sa gamă de costume de baie, la care lucra încă din anul precedent.

De data asta, Liz Hurley ne arată, ca în vremurile ei de mare succes, că arată fabulos în bikini la vârsta de 57 de ani și e o demnă parteneră a frumosului ei fiu, Damian, manechin deja cunoscut în lumea modei.

Postarea vine după ce săptămâna trecută a arătat plină de farmec la Berlin, pe covorul roșu la Raffaello Summer Party. Elizabeth a îmbrăcat o rochie roșie strălucitoare cu paiete pentru petrecerea mărcii de ciocolată.

Ea și-a mărit înălțimea cu tocuri roșii și accesorizată cu un clutch auriu – adăugând un machiaj care i-a pus în valoare excelent trăsăturile chipului.

Cum a devenit cunoscută Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley s-a născut la 10 iunie 1965 în Hampshire, ca fiică mai mică a Angelei Mary (născută Titt) și a lui Roy Leonard Hurley. Este pe jumătate irlandeză. Tatăl ei a fost maior în Corpul Educațional al Armatei Regale, iar mama a fost profesoară. Mai are o soră mai mare, Kathleen („Kate”) și un frate mai mic, Andrews Hurley.

În timp ce era adolescentă, Liz Hurley a fost cucerită de moda punk, vopsindu-și părul roz și străpungându-și nasul cu un inel. Apoi s-a înscris la cursuri de balet, a urmat după aceea apoi studii de sociologie și psihologie, dar nu a rezistat tentației de a deveni tot mai vizibilă și s-a înscris la London Studio Center, ca să învețe teatru și dans.

Elizabeth Hurley a devenit faimoasă ca actriță în urma scandalului stârnit de iubitul ei de atunci, Hugh Grant, cu care era la un pas de a se căsători, în 1995. Grant, un actor extrem de apreciat în Maria Britanie și la Hollywood, a fost surprins atunci de Poliție în timp ce întreținea un act sexual cu o prostituată de culoare. Toată presa internațională a vuit pe acest subiect, iar nunta celor doi, Liz și Hugh, a fost amânată, apoi anulată.

Relația lor a continuat încă 5 ani, totuși. Elizabeth a decis însă că trebuie să se despartă, iar separarea s-a produs în anul 2000, după 13 ani de concubinaj. Cei doi au rămas prieteni, iar mai târziu Hugh Grant i-a botezat băiatul născut în urma unei relații pasagere. Din 1995 și până în 2001 a fost imaginea Casei Estee Lauder.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre