Simona Ionescu / Redactor Șef

Ed Sheeran, detalii copleșitoare despre depresie și soţia diagnosticată cu tumoră în sarcină

Ed Sheeran, detalii copleșitoare despre depresie și soţia diagnosticată cu tumoră în sarcină
Antonia le-a arătat fanilor că e în depresie, și asta ne face să înțelegem că depresia nu ocolește vedetele. Ed Sheeran a dezvăluit cu ce s-a confruntat după ce soția sa a primit un diagnostic cumplit.

Cântăreţul Ed Sheeran mărturisește că a intrat în depresie anul trecut. a fost, pentru el, un an cumplit. Soţia sa a fost diagnosticată cu o tumoră, în timp ce era însărcinată. Și, pe lângă asta,  prietenul său Jamal Edwards a murit subit, la vârsta de 31 de ani. Acestea sunt momente evocate pe viitorul său album, „Subtract” care va fi lansat pe 5 mai, potrivit BBC.

Ed Sheeran trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Cherry Seaborn, care i-a fost iubită din adolescență, și cu care s-a căsătorit în 2019. Ei au împreună doi copii. Tânăra a fost diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu al doilea copil.

„Nu a existat nicio cale de tratament până după naştere”, a explicat el. Mai mult decât atât, exact în acea perioadă, era prins până peste cap cu procesul privind drepturile de autor, fiind obligat să meargă zilnic la instanță, din cauza acuzaţiilor că a plagiat melodia sa de succes „Shape Of You”.

Toate întâmplările l-au devastat. „Mi s-a schimbat viaţa, sănătatea mintală şi, în cele din urmă, modul în care am văzut muzica”, a spus vedeta pe reţelele de socializare. El a renunțat la „sute” de melodii pe care le scrisese pentru a alege cele care urmau să intre pe următorul său album, al șaselea.

Albumul „Substract”, „un fundal de durere şi speranţă”

Sheeran şi Seaborn au devenit părinții celei de-a doua fiice a lor  în luna mai. Cântăreţul nu a oferit informaţii noi cu privire la starea actuală de sănătate a soţiei sale. Sheeran a anunțat acum lansarea „Subtract”, un album acustic produs de Aaron Dessner, despre care spune că a fost scris pe „un fundal de durere şi speranţă”.

Pentru a trece peste toate acele experienţe negative de anul trecut, Ed Sheeran a compus cântece pentru a „a da sens” sentimentelor sale. „Simţeam că mă înec”, a mai dezvăluit acesta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre