Simona Ionescu / Redactor Șef

Ed Sheeran s-a săturat să cânte, acum face altceva. Schimbarea în carieră e total neașteptată

Ed Sheeran s-a săturat să cânte, acum face altceva. Schimbarea în carieră e total neașteptată
Iubitul artist Ed Sheeran adaugă designul de modă în CV-ul său în timp ce își lansează propria colecție de îmbrăcăminte ecologică.

Ed Sheeran a decis să-și extindă exprimările artistice prin crearea unei colecții de îmbrăcăminte care urmează să fie lansată la sfârșitul acestei luni. Cântărețul și compozitorul în vârstă de 31 de ani, și-a lansat propria linie ecologică, plină de pălării și salopete. Solistul a făcut echipă cu marca independentă de îmbrăcăminte Lucy & Yak pentru gama din patru piese care include și un tricou și un hanorac, relatează Daily Mail.

Lucy Greenwood, co-fondatorul Lucy & Yak, a declarat: „Fluturele folosit în grafica albumului lui Ed are o semnificație cu adevărat specială pentru el. Așa că suntem onorați să putem aduce acest lucru la viață ca parte a unei colecții atât de speciale  – mai ales că știm că Ed împărtășește pasiunea noastră de a face mai bine pentru mediu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy & Yak (@lucyandyak)

Ed Sheeran, gest remarcabil de ziua unei bărțne internate într-un azil

Recent, Ed Sheeran a surprins o rezidentă a unei case de îngrijire pentru persoane vârstnice descrisă ca fiind „fanul numărul unu” cu un mesaj video foarte special la împlinirea a 60 de ani. Julie Maskelyne locuiește într-o casă de îngrijire din Wiltshire, specializată în îngrijirea celor care suferă de bolile Parkinson și Huntington.

În timp ce era ocupată să-și sărbătorească ziua de naștere cu un tort și un pahar de șampanie, pe televizorul din camera de zi a căminului de îngrijire a apărut o față cunoscută. Ed a apărut la televizor urându-i lui Julie, care este o mare fană, la mulți ani și i-a mulțumit că este „fanul numărul unu” al lui.

Doi lucrători ai căminului unde e internată Julie au vrut să o surprindă pe aceasta în ziua ei cea mare și au trimis un mesaj fan clubului cântărețului, relatează The Mirror.

Helen Meaden, coordonator de activități la casa din Wiltshire, a spus: „Julie este o personalitate atât de mare la domiciliu, așa că am vrut să facem ceva special pentru cea de-a 60-a aniversare. Am trimis un mesaj fan-clubului lui Ed Sheeran, cerându-i să trimită un videoclip personalizat. Știam că există o șansă, mică,  deoarece este un popstar atât de mare, așa că vă puteți imagina fețele noastre când a răspuns cu un videoclip trei săptămâni mai târziu. Nu ne venea să credem generozitatea lui.  Mulțumim enorm.  I-a marcat pozitiv ziua lui Julie”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre