Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu a tras linie, nu e făcută pentru politică și nici pentru viața mondenă. Acum își petrece tot timpul aici – Exclusiv

Elena Băsescu a tras linie, nu e făcută pentru politică și nici pentru viața mondenă. Acum își petrece tot timpul aici – Exclusiv
Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu trece printr-o transformare majoră în viața sa. Tânăra este extrem de dedicată copiilor dar și să aibă o siluetă cat mai subțire.

Așa cum a învățat de la mama ei, pasionată de călărie, EBA este la rându-i o practicantă perfecționistă a sportului ecvestru. Elena Băsescu a tras linie, a înțeles că nu e făcută pentru politică și nici nu mai vrea o viață mondenă prea activă. După o perioadă scurtă în care a avut contul său de Instagram public, tânăra și l-a restricționat din nou, în timp ce își petrece majoritatea timpului liber făcând sport.

Elena Băsescu merge constant în sala de fitness și, așa cum le arată fanilor ei, consumă borș pentru a-și menține silueta. Pentru recreere, ea merge la un manej unde își încalecă armăsarul preferat.

Elena Băsescu a tras linie cu politica, își învață copiii să călărească

Zilele trecute, tânăra mămică a decis să o inițieze și pe cea mai mică membră a familiei, respectiv pe fiica ei de grădiniță Anastasia, în tainele călăritului. EBA și adus copiii la manej, au călărit împreună, cu atenție deosebită să o acomodeze și pe mezina sa cu cai.

Cum se poate vedea din imaginile distribuită de fiica fostului președinte în perioada în care contul său de Instagram era public, micuța a fost de-a dreptul fascinată de cai și, mai mult decât atât, nu s-a speriat deloc în ciuda dimensiunii animalelor. În zilele ce au urmat, Elena Băsescu a continuat să distribuie imagini cu ea în ținută de călărie, când încă odată ce siluetă are.

Un nou iubit la orizont

Amintim că, zilele trecute, după intervenția paparazzilor, a devenit publică informația noii povești de dragoste pe care Elena Băsescu o are cu un tânăr de perspectivă. Acesta este George Stanciu, cunoscut și ca „Mardare” în mediul politic și de afaceri, și este fost consilier în Consiliul Local al Municipiului Ploiești.

Cei doi îndrăgostiți au luat masa împreună într-un restaurant din nordul Capitalei, unde, aflați în compania prietenilor, nu s-au ferit de ochii curioșilor, sărutându-se și îmbrățișându-se. La final, spre miezul nopții Elena Băsescu și noul ei iubit au plecat acasă împreună, cu mașina ei. Presa a scris că bărbatul s-ar fi despărțit de a doua sa soție, motivul fiind că nutrește sentimente foarte serioase față de fiica fostului președinte.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre