Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu își răsfață copiii într-un loc de vis. Imagini de neratat

Elena Băsescu își răsfață copiii într-un loc de vis. Imagini de neratat
Eba și-a luat copiii și a plecat la munte. Asta după ce de ziua  lui Traian junior, Bogdan Ionescu se bucura și el de  zăpadă, pe pârtiile din zona Brașovului. A dat tonul distracției de iarnă și a garantat că zăpada e bună.

Elena Băsescu este o mamă dedicată. Tânăra mămică crește trei copii de care are grijă ca de ochii din cap și pe care îi iubește nespus. Toți învață în regim privat, cei mari sunt la școală, în timp ce mezina, Anastasia, e la grădiniță. În weekend, fiica fostului președinte și-a luat copiii și a plecat cu ei la munte, să se bucure de zăpadă.

Elena Băsescu, mamă singură cu trei copii

Elena Băsescu are doi copii cu Bogdan Ionescu, părintele copiilor mai marii, și o fiică cu Cătălin Tomată, amândoi  tații fiind bărbați potenți financiar. Recent, aceasta a trecut în declarația sa de avere suma de 60.000 de lei provenind din „pensie alimentară minori”. Altfel spus,  pentru cei trei copii ea primește doar 5.000 lei, lunar.

Având în vedere că toți copiii sunt înscriși la o școală și grădiniță privată de top, merg la echitație și în vacanțe luxoase, e greu de crezut că cei 1.000 de euro achitați lunar sunt suficienți pentru a acoperi cheltuielile. Totodată, fiica fostului președinte se descurcă și chiar reușește să le ofere celor trei copii distracții și activități de top.

Unde schiază Eba cu cei trei copii ai săi

Elena Băsescu și-a dus cei trei copii la zăpadă, schi, pe pârtia Clăbucet din Predeal. Încântată de cum se descurcă pe schiuri, aceasta i-a fotografiat și a distribuit imagini pe rețelele sociale. Fiica ei, Sofia Anais este extrem de îndemânatică pe pârtie. Dar și Traian Junior și Anastasia se descurcă excelent cu schiurile în picioare.

De altfel, copiii Elenei Băsescu sunt obișnuiți cu sporturile. Peste vară, au participat la o tabără la Snagov. Ei practică sporturi de apă și, recent, au fost inițiați de mama lor și în tainele echitației. Preluând modelul de  la mama sa, fost primă doamnă, elena Băsescu călărește cu pasiune, și e nelipsită de la manej. De anul trecut a început să își ducă și copiii.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre