Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Elena Udrea plânge. Ce face Adrian Alexandrov cu fiica lor. Imaginile zilei

Exclusiv. Elena Udrea plânge. Ce face Adrian Alexandrov cu fiica lor. Imaginile zilei
Elena Udrea duce dorul fiicei sale, după gratii, în timp ce încercările ei de a obține eliberarea din penitenciar au eșuat. Magistrații Înaltei Curți au respins definitiv contestația la executarea pedepsei pe care a primit-o Elena Udrea în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru al Turismului mai are cinci ani de executat. Timp în care nu poate fi alături de fiica sa. „Pentru că am decis să vin în România și să mă încred în „justiție”, zac în pușcărie… iar copilul meu crește, de un an, fără mamă. Fetița mea de 4 ani se trezește în fiecare noapte și plânge: „Îmi e dor de mami și o vreau pe mami!”, iar eu mă simt atât de vinovată față de ea, pentru prostia de a crede ca puterea „Statului Paralel” a dispărut.

Eva Maria a fost la Ateneu și apoi la cofetăria Dacianei Sârbu

Eva Maria, micuța Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, care în luna septembrie a împlinit patru ani, merge la o grădiniță privată din Corbeanca. În lipsa mamei ei, tatăl e cel care are grijă permanentă de ea. Are grijă să participe cu ea la activități culturale, dar și să o distreze. Și, ori de câte ori e posibil, o duce în vizită la penitenciar, să își vadă mama. Elena Udrea plânge mult la Târgșor de dorul fetiței sale.

Adrian Alexandrov și-a scos fiica în oraș

În weekend, Adrian Alexandrov și-a dus fiica la Ateneul Român, apoi s-au tratat pe terasa unei cofetării celebre, cu dulciuri alese și răcoritoare. Mândru de fiica sa, bărbatul nu s-a abținut și a postat imagini cu ei doi, pe rețelele sociale.

„Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii”

„Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea. Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor…”, a spus, într-un interviu mai vechi, partenerul Elenei Udrea. El a relatat că săptămânal își duce fiica să își viziteze mama. „Eu, în perioada asta, am un proiect de făcut la Cluj. Nu pot sta permanent, pentru că cea mică este la București, merge la grădiniță. Trebuie să o vadă Elena, trebuie să mă duc cu ea la Elena. Nu pot să mă mut la Cluj, dar săptămânal mă duc acolo, pentru că trebuie să mă ocup de proiect. De șantier.

Eva Maria își vizitează săptpmânal mama, la penitenciar

De obicei mă duc o zi, dus-întors. Dimineața plec, mă întorc seara. Ea merge la grădiniță, se întoarce seara și atunci stă doar puțin cu bona. Acest du-te-vino ar fi ultima mea problemă. Situația în sine este… e greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”, a povestit afaceristul.

Fiica celor doi s-a născut într-o țară exotică

Adrian Alexandrov a anunțat, pe Facebook, nașterea fetiței, în septembrie 2018: „Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.  O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aștept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”.

Condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea se afla în Costa Rica încă de la începutul anului, când încă nu își aflase sentința defintivă.

Sursa foro: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre