O nouă lovitură devastatoare pentru Elena Udrea! Tatăl copilului ei a făcut asta, în timp ce ea plânge după gratii

O nouă lovitură devastatoare pentru Elena Udrea! Tatăl copilului ei a făcut asta, în timp ce ea plânge după gratii
După ziua de ieri, Elena Udrea este devastată în închisoare. Fostul ministru al Turismului, a ajuns, luni, la Curtea Supremă, unde s-a judecat contestația pe care a făcut-o la executarea pedepsei în dosarul Gala Bute. Decizia, însă, nu i-a fost favorabilă.

Din păcate pentru Elena Udrea, decizia magistraților a fost în defavoarea sa. Magistrații Înaltei Curți au respins definitiv, luni, contestația la executare. Astfel, Elena Udrea a aflat că va ispăși întreaga sa pedeapsă după gratii. Fostul ministru se află în Penitenciarul Târgşor, unde execută o pedeapsă de 6 ani în dosarul „Gala Bute”. Ea a atacat decizia de condamnare prin două căi extraordinare de atac, solicitând plasarea în arest la domiciliu, pentru a putea fi alături de fiica sa, minoră, ambele respinse de către instanța supremă.

Elena Udrea plânge după gratii, Adrian Alexandrov a plecat în vacanță

În timp ce Elena Udrea e îngrozită de gândul că nu își va putea vedea fiica, în următorii ani, decât la programul de vizite, partenerul ei a plecat în vacanță. Acesta se bucură de soare în Italia, unde vizitează locații exclusiviste. Adrian Alexandrov face un adevărat turneu pe costa Italiei și a postat imagini chiar în timp ce partenera lui de viață primea cea mai dură veste.

Adrian Alexandrov a plecat în vacanță în Italia

El a vizitat Trullidi Alberobello, Polignano a Mare, ca în final să ajungă în cel mai frumos parc zoologic din această țară, Bari Zoo Fasano. Mai mult, tatăl copilului Elenei Udrea le-a arătat prietenilor săi virtuali,  tigrii, cerbi și girafe, din vizita sa.

Adrian Alexandrov se bucuă de primăvară departe de țară și de Elena Udrea

Nu este prima dată când partenerul Elenei Udrea pleacă la distracție, în timp ce aleasa lui plânge după gratii. În toamna anului trecut, bărbatul și-a luat fiica și a mers la nunta fratelui său.

Iulibul Elenei Udrea vizitează animale captive, în timp ce iubita sa e închisă la penitenciarul Târgșor

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria, a venit pe lume  în data de 20 septembrie 2018, la ora 14:00, într-un spital american din Costa Rica, acolo unde se afla în acel moment mama sa. Micuța a decis să se nască, după cum a povestit mama ei, cu o lună și o săptămână mai repede de termen. Acum micuța este crescută de tatăl său, în timp ce mama sa e după gratii.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre