Simona Ionescu / Redactor Șef

Ellen DeGeneres dă o veste șoc: „Nu mai e o provocare”

Ellen DeGeneres dă o veste șoc: „Nu mai e o provocare”
Vestea a venit ca un șoc pentru fanii prezentatoarei Ellen DeGeneres. Aceasta a confirmat zvonurile personal și a explicat de ce nu se mai simte provocată.

Fanii s-au obișnuit deja cu emisunea „The Ellen DeGeneres Show”, care a ajuns la sezonul numărul 18. Multe momente au avut loc în cadrul emisiunii, iar Ellen și-a creat, de-a lungul anilor, o faimă aproape la fel de mare ca cea a prezentatoarei Oprah, ceea ce nu e deloc de ignorat. Și totuși, Ellen DeGeneres a dat o veste șoc, care a lăsat fanii cu o mulțime de întrebări. 

Ellen DeGeneres dă o veste șoc. Emisiunea ei nu va mai continua 

Ellen DeGeneres a anunțat că intenționează să renunțe la emisiunea sa de anul viitor. În acest moment, „The Ellen DeGeneres Show” a ajuns la sezonul 18, astfel că va mai avea încă un sezon, anul viitor, apoi se va încheia definitiv. Ceea ce prima oară a fost un zvon dat pe surse, s-a transformat într-o realitatea tristă pentru fanii lui Ellen, mai ales că vestea a fost confirmată chiar de către prezentatoare. „Când ești o persoană creativă ai nevoie să fii provocată constant și, pe cât de minunată e această emisiune, pe cât de distractivă e, pur și simplu nu mai e o provocare”, a declarat aceasta într-un interviu acordat miercuri. 

DeGeneres a anunțat că va relata mai multe despre decizia sa într-un interviu pe care-l va acorda prezentatoarei Oprah Winfrey ce urmează să fie difuzat joi. 

A fost acuzată că a creat un „mediu toxic”

Ultimul an a fost unul controversat pentru DeGeneres care, după o serie de lovituri primite în viața personală despre care a spus că „au distrus-o”, a fost acuzată de o investigație a BuzzFeed News că a cultivat un mediu de muncă toxic.

Acuzațiile venite din partea unor foști și actuali angajați și despre care prezentatoarea a afirmat că a aflat din presă, au dus la demararea unei anchete interne și demiterea unor producători cheie.

DeGeneres, care și-a construit brandul personal pe baza motto-ului „Fii blând!”, a ținut un monolog lung la debutul celui de-al 18-lea sezon în luna septembrie a anului trecut în care și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. „Am aflat că aici se întâmplă lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Iau asta foarte în serios. Și vreau să spun că îmi pare atât de rău pentru persoanele care au fost afectate”, a spus Ellen la vremea respectivă. 

Foto: Facebook

Cristina Spătar, prinsă în fapt. Regina R&B-ului românesc dă declarație despre bărbații din viața ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre