Cristina Spătar, prinsă în fapt. Regina R&B-ului românesc dă declarație despre bărbații din viața ei

Cristina Spătar, prinsă în fapt. Regina R&B-ului românesc dă declarație despre bărbații din viața ei
I-a pus coarne lui Tiberiu Vărzaru, tinerelul cu care anunțase recent că are o relație și o ceruse de nevastă? Cristina Spătaru se pare că a călcat pe bec. Cu cine a fost surprinsă în plină zi?

Liniștită și fără să-i pese că cineva o poate vedea, Cristina Spătar s-a afișat cu un tânăr misterios, cu care a fost în tandrețuri. I-a dat papucii iubitului tinerel?

Cristina Spătar, prinsă în fapt. Ce face regina R&B-ului românesc, când crede că nimeni nu o vede

Cine este masculul cu care Cristina Spătar a fost văzută recent luând masa într-un restaurant luxos din Capitală? Dar asta nu e tot, pentru că ulterior cei doi au pornit spre locuința bărbatului. Când au ajuns la scara blocului, cei doi au urcat împreună scările îmbrățișați, bărbatul arătând că este extrem de galant cu femeia de lângă el.

“Așa se mai țin doi oameni. Nu ne pupam, nu făceam nimic”

Departe de a fi surprinsă de întrebările pe care i le-au adresat reporterii Antena Stars, Cristina Spătar a dat niște declarații surprinzătoare. “Persoana cu care m-ați găsit voi e un prieten vechi. Pe care-l cunosc de cel puțin 15 ani. Ne-am revăzut după ceva timp.

Deocamdată nu se poate vorbi de nici un fel de relație, decât de prietenie.”, a mărturisit cântăreața. Cât privește faptul că cei doi au mers îmbrățișați, regina R&B-ului românesc a declarat cu nonșalanță că “așa se mai țin doi oameni.

Nu ne pupam, nu făceam nimic. Deocamdată nu am ce să comentez, pentru că nu este decât un bun prieten. (…)”. Nimeni nu o poate contrazice pe artistă, dar acel deocamdată, lasă loc de foarte multe interpretări…

“Eu și Tibi suntem într-o perioadă de pauză”

Cât privește relația cu Tiberiu, artista a afirmat că “suntem într-un fel de pauză. Așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi așa este acum. Nu știu cum ar reacționa dacă ar vedea filmările. Cred că e destul de matur ca să înțeleagă cum stă treaba”.

Chiar dacă solista spune că Tibi știe de tot ce face ea, surprinzător sau nu, acesta habar nu are de acest domn cu care Cristina spune că este prietenă de ani buni. “Nu știu dacă știe de acest prieten… e un domn care nu e din București, mai de departe și ne-am revăzut. Am depănat amintiri din copilărie împreună. Probabil o să ne mai vedem”, a mai spus blonda.

Recomandarile noastre