Simona Ionescu / Redactor Șef

Ellen DeGeneres își vinde conacul din Beverly Hills cu 53,5 milioane de dolari. Caută profit de 8 milioane de dolari

Ellen DeGeneres își vinde conacul din Beverly Hills cu 53,5 milioane de dolari. Caută profit de 8 milioane de dolari
Ellen DeGeneres și-a pus conacul din Beverly Hills la vânzare pentru 53,5 milioane de dolari.

Ellen DeGeneres își vinde conacul din Beverly Hills. Celebra prezentatoare TV în vârstă de 63 de ani speră să încaseze o sumă de 10 milioane de dolari în plus pe proprietate. A conviețuit în această casă alături de soția ei Portia De Rossi, în vârstă de 48 de ani. 

Ellen DeGeneres a cumpărat casa de la Adam Levine

Ellen DeGeneres își vinde conacul din Beverly Hills. Ellen a cumpărat marea casă din California de la vocalistul trupei Maroon 5 în 2019. Fosta proprietate a lui Adam Levine are o dimensiune enormă de 10.000 de metri pătrați.

Se spune că Ellen DeGeneres și Portia De Rossi au luat proprietatea de la Adam pentru 45 de milioane de dolari. Așa că, dacă reușesc să vândă casa cu 53,5 milioane de dolari, atunci vor avea un profit de peste 8 milioane de dolari. Acestea au listat proprietatea prin agentul imobiliar de lux Kurt Rappaport.

Proprietatea de lux se mândrește cu propria bucătărie în aer liber. Bucătăria este dotată cu un uriaș cuptor pentru pizza. De asemenea, dispune de un teren de tenis și o piscină fabuloasă. Proprietatea are propriul bar în sala de mese, o pensiune și propriul centru spa. Aceasta este doar una dintre proprietățile multiple pe care Ellen și Portia le dețin.

Ellen DeGeneres o complimentează pe Jane Fonda

Jane Fonda și-a dezvăluit schimbarea de look în emisiunea lui Ellen. În timp ce celebra prezentatoare TV a exprimat cât de mult i-a plăcut coafura lui Jane Fonda, vedeta de la Hollywood i-a spus gazdei că este extrem de fericită. 

Ea și-a manifestat părerea despre vopsitul părului. Ea a mărturisit că în afara faptului că este ceva foarte chimic, este și extrem de costisitor.

„Îți spun sincer că sunt atât de fericită, încât mi-am lăsat părul să devină gri. Destul deja, atât de mult timp pierdut. Atât de mulți bani cheltuiți, atâtea substanțe chimice. Am terminat cu asta. Am terminat cu vopsitul părului”, a spus Jane Fonda.

Jane Fonda face o schimbare de look. Ce spune vedeta despre vaccinarea anti-COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre