Simona Ionescu / Redactor Șef

Ellen DeGeneres, prinsă conducând sub influența drogului. A povestit când, unde și de ce

Ellen DeGeneres, prinsă conducând sub influența drogului. A povestit când, unde și de ce
Ellen DeGeneres a trecut printr-o situație la limită, după cum chiar ea s-a destăinuit. Prezentatoarea a condus sub influența substanțelor interzise.

Ellen DeGeneres nu este numai faimoasă, ci are și un simț al umorului deosebit. Prezentatoarea nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor. În cadrul unei apariții la Jimmy Kimmel, Ellen DeGeneres a recunoscut că a trecut printr-o situație limită, în urmă cu aproximativ o lună. A condus după ce fumase marijuana. 

Recent, soția prezentatoarei, actrița Portia de Rossi, a avut o criză de apendice, iar Ellen a trebuit să o ducă de urgență la spital pentru a fi operată. Însă Portia nici că s-ar fi putut îmbolnăvi într-un moment mai nepotrivit. Asta pentru cu Ellen tocmai se „distrase”. 

Ellen DeGeneres, situație la limită. A condus după ce consumase „băutură cu infuzie de iarbă” 

Deși Ellen a spus că nu este o fană a consumului de cannabis, în ziua aceea fix se hotărâse să încerce o băutură cu infuzie de „iarbă” sugerată de Chelsea Handler, o colegă de breaslă. „Am băut una și nu am simțit nimic, așa că am băut trei și apoi am luat două pastile de somn cu melatonină. Și stau în pat și îmi dau seama că Portia nu este în pat”, și-a amintit ea. „Geme. Mă ridic din pat și este la pământ și i-am spus:„ Nu ești bine ”. Ea spune: „Sunt bine”. Am spus: „Nu, dacă nu joci singură Twister, nu ești bine”. Așa că am fugit la urgență “, a mărturisit prezentatoarea. Aceasta a continuat spunând că în acele momente a intrat adrenalina pe fir și s-a mobilizat exemplar, însă a declarat că nu e sigur ce a făcut și că nu ar trebui să mai povestească întâmplarea. 

Totuși, se pare că substanța și-a făcut treaba, căci Ellen și-a exersat umorul și la spital. Aceasta a povestit că Portia avea dureri așa mari, încât Ellen a încercat să convingă asistentele să-i dea mai multe calmante, promițând bilete la emisiunea ei în schimb. Cadrele medicale însă nu au cedat, motivând că „acestea sunt regulile”. 

Foto: Facebook

Placido Domingo și cele patru încercări din viața marelui tenor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre