Simona Ionescu / Redactor Șef

Emmanuel Macron are o colecție impresionantă de ceasuri. Unul are o curea din sticle de plastic recuperate din mare

Emmanuel Macron are o colecție impresionantă de ceasuri. Unul are o curea din sticle de plastic recuperate din mare
Elegant și rafinat, președintele Franței, Emmanuel Macron are mare grijă de imaginea sa. Iar ceasurile din colecția sa impresionantă spun fiecare câte o poveste unică.

Ceasurile din colecția lui Emmanuel Macron reflectă lumea complexă a orologeriei, oferind în același timp o privire asupra gustului personal al acestui lider influent. Care e povestea acestora.

Colecția de ceasuri Macron – Bell and Ross BR V1-92

Macron și ceasurile sale. În timpul Cupei Mondiale FIFA 2022 din Qatar din decembrie anul trecut, Macron a fost văzut îmbrățișându-l pe unul dintre jucătorii naționalei Franței, Kylian Mbappe. În fotografie, el poartă modelul Bell and Ross BR V1-92 Blue Steel, care are un cadran albastru izbitor și o curea neagră elegantă. Acest ceas de la marca franceză Bell and Ross se vinde la prețul de 2.600 de dolari.

Ceasul BR V1-92, cu liniile sale curate, cadranul albastru îndrăzneț și cureaua neagră contrastantă, oferă o estetică modernă, dar sofisticată. Purtarea ceasului Bell & Ross BR V1-92 nu numai că arată ochiul fin al președintelui francez pentru stil, ci și aprecierea sa pentru măiestria și inovația industriei ceasurilor de lux din țara sa.

Ceasul preferat

Un alt ceas care se regăsește în colecția de ceasuri Macron este cel al mărcii franceze March LA.B, mai exact modelul AM69 Electric cu mișcare de cuarț. Se pare că acest ceas de oțel de 36 mm, cu mișcare de cuarț și care se vinde la un preț de aproximativ 500 de dolari, ar fi preferatul său.

Un alt ceas de la March LAB văzut la încheietura lui Macron este ceasul cu cuarț din oțel de 30 mm Dandy Mansart Electric Forest, cu un cadran frumos de culoare verde grall, care se vinde la un preț de aproximativ 700 de dolari. Prin purtarea modelului Merci LMM-01, președintele francez nu numai că își exprimă simțul unic al stilului, ci și susține și ridică în slăvi mărcile de ceasuri emergente în lumea competitivă a orologeriei.

 Macron ceasuri
Colecția de ceasuri a lui Emmanuel Macron. Sursă foto: iflwatches.com

Ceas de 1000 de dolari

Emmanuel Macron, cunoscut pentru colecția sa de ceasuri de lux, a fost, de asemenea, văzut purtând un ceas cu preț mai modest, Longines Dolce Vita din oțel inoxidabil cu cadran argintiu și mișcare Quartz, care se vinde la un preț de aproximativ 1.050 de dolari.  Longines Dolce Vita L5.655.4.4.71.2 , cu designul său clasic și măiestria elvețiană de încredere, servește drept dovadă a afinității lui Macron pentru o gamă largă de ceasuri, indiferent de prețul acestora.

Curea din sticle de plastic recuperate din mările Asiei de Sud-Est

Ceas în ediție specială, Awake G7 La Bleue, care a fost realizat exclusiv pentru un eveniment important arată accentul pus de Macron pe conștiința ecologică și pe sprijinirea întreprinderilor locale. Modelul Awake G7 La Bleue are un design distinctiv care îmbină fără efort stilul și sustenabilitatea.

Cureaua tricoloră, cu albastru, alb și roșu, este confecționată din sticle de plastic recuperate din mările Asiei de Sud-Est de către o întreprindere australiană. În ceea ce privește mecanismul ceasului, acesta folosește un cadran solar, utilizând cea mai naturală formă de energie și, astfel, eliminând nevoia de baterii cu litiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre