Simona Ionescu / Redactor Șef

Eva Măruță chiulește de la grădiniță după un plan. Este absolut adorabil ce i-a spus tatălui ei. VIDEO

Eva Măruță chiulește de la grădiniță după un plan. Este absolut adorabil ce i-a spus tatălui ei. VIDEO
Eva Măruță chiulește de la grădiniță, însă știe cum să își „amețească” tatăl celebru să o ierte. Adorabil ce i-a spus Eva lui Cătălin Măruță.

Grea e viața cu copii, mai ales când aceștia cresc puțin și încep să „te lucreze” la punctul sensibil. Prin asta trece și Cătălin Măruță, cu fiica sa Eva, care are doar 5 ani. Tânăra este deja celebră pe internet și își surprinde părinții cu inteligența ieșită din comun, dar și cu faptul că are mereu replicile la ea. Recent, Măruță a dezvăluit cum chiulește fiica sa, Eva, de la grădiniță. 

Micuța a ales să nu mearga la „grădi”, însă părinții s-au supărat pe ea, astfel că tânăra a pus la cale un plan sigur. Totul a fost dezvăluit pe Instagram-ul lui Măruță, acolo unde acesta s-a plâns de situație și a dat-o de gol de fiica sa. 

Cum chiulește Eva Măruță de la grădiniță. S-a apucat de plantat flori ca să fie iertată 

Pe data de 11 mai, Eva nu a avut chef să meargă la grădi. De fapt problema cică ar fi veche, după cum a mărturisit chiar Cătălin Măruță, în cadrul unei emisiuni. Se pare că problema era legată de un coleg care se purta urât cu ea. Se pare că lucrurile nu s-au rezolvat, căci Eva s-a hotărât din nou să chiulească. 

Bineînțeles că tatăl ei s-a supărat, astfel că tânăra s-a apucat de plantat flori în grădină, pentru a fi iertată. Eva s-a filmat și a trimis video-ul la Măruță, care l-a urcat pe Instagram. „Bună tati! Uite, am făcut toate florile astea pentru tine, pentru că mi-am dat seama că ești supărat. Uite câte mai am de plantat! Și am și aici pământul și abia aștept să le plantez pe toate. Să știi că e o activitate foarte frumoasă. Și îmi pare rău, îți promit că mâine mă duc la grădi. Paaa, te iubesc! Pa mami!”, a spus Eva, în cel mai adorabil mod posibil. 

„Mesajul ăsta l-am primit eu azi de la Eva, pentru că n-a vrut să mearga la grădiniță. Dar mâine mi-a promis că merge. S-o cred, să n-o cred?”, a fost replica lui Măruță. Nu știm exact dacă Eva ar trebui crezută sau nu, însă cu siguranță micuța este adorabilă, iar asta îi aduce câteva puncte în plus. 

Foto: Instagram

Exclusiv. Cântecele preferate de Smiley când era mic. Nu o să vă vină să credeți ce cânta pe oliță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre