Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Adelina Pestrițu e antrenată ca în trupele speciale. Nimeni nu o credea în stare

Exclusiv. Adelina Pestrițu e antrenată ca în trupele speciale. Nimeni nu o credea în stare
Adelina Pestrițu e o permanentă sursă de uimire pentru lumea showbizului și pentru fanii ei. Vedeta e mama unei fetițe și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. E un veritabil influencer și se mândrește cu tot ce știe să facă.

Nimeni nu se aștepta să îi descopere o pasiune pe care până acum a ținut-o ascunsă: Adelina Pestrițu e antrenată ca în trupele speciale.  Vedeta care ține lecții online de bune maniere, e maestră și în ceva mai dur. Ea a ținut lecții despre cum e corect ca o domnișoară să se așeze pe scaun. Și le-a învățat pe fete și cum să mănânce, corect, pizza sau paste. E un proiect mai vechi al Adelinei, și e de succes.

Dar acum a văzut toată lumea că Adelina se pricepe și la altceva decât să vândă produse. Asta pentru că ea își promovează foarte bine propriul brand de haine. Și, cu același succes, e promotor și pentru alte branduri.

Adelina Pestrițu e antrenată ca militarii

Puțină lume și-ar fi imagina, până la proba imaginilor. Iar dacă ar fi fost numai imaginile, am fi spus că e o ședință foto reușită. Dar nu. Adelina Pestrițu s-a îmbrăcat frumos, luni dimineață. A luat pe ea un costum bărbătesc, asortat cu cămașă albă. Și-a pus pe buze cel mai intens ruj roșu din dotare și s-a dus la un poligon de trageri. Aici a tras la țintă cu pistolul, dar și cu o armă cu țeavă lungă. Și a tras exemplar. Parcă ar fi din trupele speciale!

În video-urile postate, poate vedea oricine, cum Adelina Pestrițu mânuiește ca un expert armele de foc. Știe să încarce, să tragă piedica pistolului, ochește atent și nimerește ținta. Suntem siguri că, dacă vin vremuri grele, și va fi cazul, Adelina nu va avea emoții cu cei care ar putea să-i dorească răul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre