Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Adelina Pestrițu face „vrăji” ca să-și țină soțul acasă în fiecare seară

Exclusiv. Adelina Pestrițu face „vrăji” ca să-și țină soțul acasă în fiecare seară
Adelinei Pestrițu nu a fost o norocoasă în dragoste, ba chiar putem spune că a căutat și a îndurat mult până l-a găsit pe alesul inimii ei, Virgil Șteblea. Acum că are o familie frumoasă și se consideră împlinită pe toate planurile, Adelina face tot ce-i stă în putință pentru a nu pierde atenția soțului, dar nici atenția fanilor. Astfel, s-a apucat de „vrăji”!

Adelina Pestrițu a scos la înaintare arma secretă ca să-l țină în mreje pe soțul ei. Știe și ea acea vorbă din bătrâni despre cum trebuie să fie o nevastă perfectă.  Frumoasă este, pasională este, dar cu gătitul… Cam scârțâia!  Și cum nevasta perfectă e bucătăreasă destoinică, Adelina a găsit o variantă să îmbine utilul cu plăcutul.

A făcut rost de câteva rețete simple, delicioase și i le-a servit seara soțului, cât să uite de orice ieșire cu prietenii.

Virgil „îi mănâncă din palmă” și la propriu, și la figurat, atunci când diva îi prepară pește grill. Ca o adevărată Zână a Instagramului, Adelina îi asezonează mâncarea cu atenție, ca și cum ar face o vrajă.

Nu se complică prea tare cu denumiri, dovadă fiind și felul în care a etichetat castronul plin cu germeni. Diva a luat mot-a-mot rețetele găsite pe net și a numit germenii de grâu și verdețurile banale, „microplante”. Dar, nu conteză, soțul se declară mulțumit de rezultatele culinare ale frumoasei sale soții!

Adelina Pestrițu a scos la înaintare arma secretă

Adelina Pestrițu  îi pregătește adesea lui Virgil Șteblea o rețetă foarte simplă, ușor de preparat: Somon cu orez și sote de morcovi. „Cred că în jumătate de oră este masa pregătită. Rețeta o am de la prietena mea nutriționist de la Timișoara, Sonia”, a spus diva.

Ingrediente: somon, baby carots, orez, ulei de dovleac – e bun pentru un conținut ridicat de zinc, condimente ( pătrunjel) și unt; microplante, ceapă și roșii cherry, avocado – pentru salată.

Mod de preparare:

Somonul sărat și uns cu ulei de dovleac se pune pe grătar. Separat, se topește untul.

Orezul se pune la fiert, iar morcovi se călesc în unt și se condimentează.

Când sunt gata se adaugă pătrunjel tocat.

După ce întoarceți somonul pe partea cealaltă, adăugați în grill și niște felii de lămâie.

Simplu! Poftă bună!

Sursa foto: Instagram

 

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit în 2019. Vedeta a postat pe blogul ei primele imagini de la eveniment. Ea a decis să își păstreze numele cu care s-a consacrat ca și persoană publică, preluând, alături și pe cel al soțului.

Anul trecut, în plin lockdown, Adelina și Virgil au pășit în noua etapă a vieții lor, în momentul în care, chiar după ce vedeta s-a externat în urma contactării Covid-19, familia s-a mutat noua lor vilă. Aceasta e dotată printre altele și cu o bucătărie complet echipată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre