Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andra la cratiță. Imagini cum nu ai mai văzut

Exclusiv. Andra la cratiță. Imagini cum nu ai mai văzut
Fie că postează imagini din casă, că iese la cumpărături sau la plimbare cu copiii sau e în platoul unei emisiuni, Andra e mereu „tip-top”. Dar știți ce? Nu e tot timpul așa. Câteva imagini neretușate au scăpat vigilenței.

Andra e mereu o apariție. E vedetă – cântăreață, jurat, e mamă și stăpâna casei. Și le reușește pe toate arătând impecabil. Încearcă mereu să mențină aparențele unui look impecabil, frumos asortat, așa cum a învățat de mică, de la mama ei. Artista chiar a mărturisit, într-un InstaStory, că mama ei a învățat-o o importantă lecție de viață: „niciodată să nu te arăți nearanjată în fața bărbatului”. Iar Andra a încercat toată viața să se țină și de această bună învățătură.

Totul până duminică. Când artista a lăsat garda jos. Și s-a arătat la cratiță, nearanjată, necoafată, ba chiar cu ceva  pe cap. Andra și-a făcut de lucru în bucătărie, după dușul de dimineață. În trening de gospodină, cu un prosop gri înfășurat în jurul capului, le-a preparat copiilor ei clătite americane. Unele cu banane, altele simple, pentru a fi servite cu Nutella.

După această „scăpare” matinală, vedeta s-a aranjat, iar mai târziu, când a revenit în bucătărie pentru a prepara o salată sănătoasă, era ca scoasă din cutie, spre marea admirație a soțului ei, Cătălin Măruță, care nu a contenit cu laudele. „Mamă, mamă ce gospodină!”, i-a spus acesta. Andra a replicat imediat: „Acum mă filmezi la salată, dar când am făcut șnițele, tot felul de mâncăruri…”

Andra e o adevărată gospodină

Ceea ce știm deja e că Andra e o gospodină desăvârșită. În ciuda statutului ei de mare artistă nu se teme să pună mâna nici pe mop sau pe cârpa de șters. Așa cum Rețete și vedete a scris, în august, după ziua ei, diva s-a pus să facă singură curățenie, a șters până și geamurile ușii de la terasa casei sale, cu soluție specială.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi. Cele două vedete au reușit ca în 12 ani să-și construiască o familie de vis. Au împreună doi copii, care în acest an au împlinit 9, respectiv 5 ani, și au reușit să-și construiască un adevărat imperiu din carierele lor și să-și fie alături la fiecare pas.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce a învățat viitoarea „doamnă Oțil” de la Mihaela Rădulescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre