Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andra, una din puținele gospodine din showbiz. Iată cu ce bunătăți își răsfață copiii!

Exclusiv. Andra, una din puținele gospodine din showbiz. Iată cu ce bunătăți își răsfață copiii!
Andra este una din cele mai îndrăgite artiste din showbizul românesc. E frumoasă, talentată, are o voce superbă și prezență de spirit. Și, peste toate e o mamă perfectă, are o familie împlinită alături de Cătălin Măruță, soțul ei, și de cei doi copii ai lor.

Nu sunt rare momentele în care vedeta împărtășește momente din viața familiei ei, Andra e una din puținele gospodine din showbiz. Își ia copiii de la școală, îi răsfață cu bunătăți etc.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute când vedeta a făcut o postare pe rețelele sociale în care le arată fanilor cum e atmosfera la finalul cursurilor. A fost după cei doi copii ai ei la școală. David și Eva Măruță învață la o școală privată și poartă uniformă. Sunt, amândoi, atenți la învățătură.

Andra are una din cele mai frumoase familii din showbizul românesc, pe care o răsfață cu bunătăți preparate chioar de ea (Sursa foto: Instagram)

În clipul postat, David mărturisește că a stat în clasă mai mult, după ore, ca să mai revadă ceva legat de un test la limba spaniolă. Între timp, Eva era supărată că mămica ei „a întârziat”. „Am ajuns la ora 14:58”, mărturisește vedeta. Cursurile se încheiau în mod normal la ora 15:00, însă clasa Evei a fost lăsată liberă ceva mai repede.

Andra își răsfață copiii cu bunătăți

Ca să îmbuneze atmosfera, ajunși acasă, Andra a intrat în bucătărie și i-a preparat Evei plăcintele favorite: foitaj cu fructe. Foarte creativă în bucătărie, și dornică să asigure o alimentație sănătoasă copiilor săi, Andra a învelit în aluat fraged banane și mere. A făcut și unele prăjituri cu ciocolată, astfel încât toată lumea să fie răsfățată cu bunătăți și mulțumită. Eva, mai ales, a recunoscut că este! Și chiar a lăudat-o pe mama ei pentru prăjiturile preparate, arătându-le fanilor care sunt preferatele ei, cele în care sunt învelite în aluat jumătăți întregi de mere.

Nu este pentru prima dată când  soția lui Cătălin Măruță își etalează valențele de gospodină. În timp ce alte vedete nu se ostenesc cu gătitul și preferă să mănânce la restaurant sau mâncare comandată, Andra ține să prepare ea însăși mesele familiei. Așa a fost crescută și e conștientă că numai puterea exemplului va asigura o dezvoltare armonioasă celor doi copii ai săi.

Sursa foto / video: Instagram / Andra

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre