Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Bălan s-a „lipit” și ține cu dinții de relație. Nicio femeie nu i-a făcut asta lui Victor Cornea

Exclusiv. Andreea Bălan s-a „lipit” și ține cu dinții de relație. Nicio femeie nu i-a făcut asta lui Victor Cornea
Seara ies la plimbare pe străduțele din Saint Trapez. El, în sneackers, ea pe tocuri de 10 centimetri. Relația dintre artistă și cel mai bine cotat tenismen român este de-a dreptul incendiară.

Andreea Bălan s-a „lipit” de Victor Cornea și ține cu dinții de relație. Îl urmărește în toate meciurile, îl urmează în deplasări și turnee. Numai în America nu s-a dus după el, că era prea departe și începeau fetițele ei școala. Fetițe care, de altfel, au o relație superbă cu tânărul sportiv. Și nu putem să nu ne amintim de faptul că pe fostul iubit cunoscut aproape îl ascundea de ele (și de lume). Sau că nu prea a agreat când iubita tatălui lor s-a împrietenit bine cu puștoaicele. Dar acum lucrurile stau altfel.

Andreea Bălan s-a „lipit” și ține cu dinții de relație

Și probabil nu puțini sunt aceia care fac pariuri despre cât lungă sau scurtă va fi relația. Pe cât e de serios pe teren, pe atât de frumos zâmbește Victor Cornea, în compania Andreei Bălan. Deja îi spune „mami” mamei artistei, în timp ce părinții lui nu sunt prea fericiți de relația fiului lor cu o femeie care deja termina clasele primare când el venea pe lume. O prejudecată greu de trecut în cazul femeilor, dar acceptată când e vorba de bărbații în vârstă aflați în relații cu tinerele de vârsta fiicelor sau nepoatelor!

Andreea Bălan a făcut ședință foto pe terenul de la Challenger-ul din Saint Tropez

Atentă la relație, dar și la fanii ei, Andreea Bălan nu ratează momentul de a intra pe terenul de tenis pentru o sesiune foto. Bănuim că realizată de iubitul ei. Andreea s-a fotografiat întinsă pe jos, pe terenul de la Saint Tropez, printre mingi, și cu racheta de tenis norocoasă a iubitului ei în mână.

Cu racheta iubitului ei în mână, Andreea Bălan le arată fanilor cât de departe a ajuns

Dar a pozat și în alte ipostaze incitante, la fileu, caruselul de imagini strângând peste 5.000 de aprecieri.

Andreea Bălan se laudă cu iubitul ei tenismen cu 10 ani mai tânăr

Pentru unii e inexplicabil de ce e așa de nedezlipit de iubitul ei cel nou, Andreea Bălan. Pare că de când a intrat în viața ei, întreaga existență se învârte în jurul lui, iar principala preocupare este să fie în același loc în care este și el. Iubire mare!

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre