Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Bălan și Victor Cornea s-au filmat așa la Saint Tropez. Imagini neașteptate

Exclusiv. Andreea Bălan și Victor Cornea s-au filmat așa la Saint Tropez. Imagini neașteptate
Andreea Bălan e neobosită în noua ei relație cu tenismenul Victor Cornea. Ține să îi fie alături iubitului ei în fiecare moment, și acest lucru pare că îi dă aripi sportivului care a urcat pe cele mai înalte culmi ale performanței sportive din toată cariera sa.

Victor Cornea este cela mi bine cotat tenismen  român al momentului, poziționat pe un onorabil loc 68, cel mai bun din cariera sa, atins luna trecută, cu iubita sa în tribune. Amorezii au ajuns zilele acestea în paradis. Iar pentru că toată lumea trebuie să știe cum e acolo,  Andreea Bălan și Victor Cornea s-au filmat în Saint Tropez,  iar imaginile sunt neașteptate.

Andreea Bălan nu ratează nicio ocazie să își facă selfie cu iubitul sportiv în fundal

Alături de sârbul Nikola Cacic, Victor Cornea va înfrunta cuplul Jonathan Eysseric / Harold Mayot, marți, la Saint Tropez Challenger. Pe lângă antrenamentele premergătoare, sportivul român are grijă să își răsfețe iubita pe care a luat-o cu el pe litoralul francez.

Ce calitate are Andreea Bălan în turneul de la Saint Tropez

De când a oficializat relația cu tenismenul Victor Cornea., Andreea Bălan îl însoțește în toate turneele europene. Imediat după Cupa Davis, care s-a desfășurat la Constanța, cei doi amorezi au zburat în Franța, iar acum se răsfață la soare, în cea mai accesată stațiune de pe litoralul acestei țări, Saint Tropez.

Bălanca se laudă cu ecusonul de „invitată a sportivului” la Challenger-ul de la Saint Tropez

Andreea Bălan nu a ratat momentul să se laude cu calitatea ei de „invitat” al sportivului, care îi permite acces în cele mai vizibile locuri din baza sportivă unde are loc turneul. Ea și-a urmărit iubitul inclusiv la antrenamente, l-a filmat și s-a fotografiat cu el în fundal.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au filmat așa

Însă deplasarea la Saint Tropez este, în sfârșit o semi-vacanță romantică, la mare, printre palmieri, pentru cei doi, care nu se mai satură unul de altul și savurează fiecare moment.

Amândoi au „documentat” intens frumusețea locului în care se află. Sunt cazați într-un resort  luxos, chiar pe plajă, iar serviciile sunt de cea mai înaltă calitate.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au filmat  alergând în valurile mării, ca doi îndrăgostiți ce sunt. Pentru distracția marină, artista a îmbrăcat o rochiță albă, vaporoasă, în timp ce sportivul a fost mai simplist în alegeri, mizând pe o pereche de bermude de plajă, de culoare galbenă. De altfel, Victor Cornea s-a și aventurat în apa mării, pentru o sesiune de înot care părea exclusivistă, având în vedere că nu mai era nimeni prin preajmă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre