Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Esca dă din casă. E incredibil ce a ajuns să facă mama ei

Exclusiv. Andreea Esca dă din casă. E incredibil ce a ajuns să facă mama ei
Vedeta Pro TV Andreea Esca dă din casă. Toți fanii au aflat ce a ajuns să facă mama ei. Și e incredibil!

Luna trecută am aflat cu toții ce activ e tatăl vedetei de televiziune, după ce Andreea Esca a postat pe rețelele sociale dovada acțiunii de ecologizare pe care a făcut-o împreună cu acesta pe malul râului din satul natal. Dar să vedeți ce face mama Andreei Esca! Lucia Esca, femeia care a adus-o pe lume pe Andreea Esca a împlinit acum trei luni vârsta de  77 de ani. Conform celor spuse de fiica sa, Lucia Esca și-ar fi dorit să devină actriță.

Cine e mama Andreei Esca

Zeci de ani a fost asistentă medicală. A tratat sute de pacienți, le-a acordat sprijinul şi le-a redat încrederea. „Mama intra în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe pacienții ei atât de amărâți de boală și le făcea cafea. Da, există și asistente medicale că mama!

De-a lungul anilor m-am întâlnit cu bolnavi care au cunoscut-o și care vorbeau așa de frumos despre mama că eram și mai mândră, și mai mândră! De fapt, mama mea iubește oamenii. Atât de simplu e! Iar eu o iubesc pe ea până la capătul infinitului’ cum zicea Alexia când era mică! La fel de simplu”, a scris Esca cu ocazia aniversării mamei sale.


Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!

Lansarea Wonder Woman amânată pentru a 3-a oară. Filmul urmează să apară pe marile ecrane de Crăciun


Lucia Esca și tehnologia

Deși are o vârstă generoasă, doamna Lucia  nu se ține departe de tehnologie. Are smartphone și nu se teme să îl folosească, pe internet. E incredibil ce a ajuns să facă mama Andreei Esca zilele trecute.

În week-end, Lucia Esca a început să folosească cea mai accesată rețea de comunicare: WhatsApp. Ea i-a trimis fiicei sale primele mesaje. Pe care le puteți și vedea, în cele ce urmează, deoarece vedeta a decis să împărtășească bucuria posibilității unei comunicări directe instantanee cu mama.

Chiar dacă nu i-a ieșit din prima, și chiar dacă, probabil, i-a dat ceva de furcă autocorect-ul, Lucia Esca a știut să găsească emoticoanele potrivite și și-a lăudat fiica pentru fotografiile transmise prin intermediul aceleiași rețele de comunicare.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre