Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Marin are un ritual secret surprinzător. Iată ce face în fiecare dimineață, gestul o ține optimistă și încrezătoare

Exclusiv. Andreea Marin are un ritual secret surprinzător. Iată ce face în fiecare dimineață, gestul o ține optimistă și încrezătoare
Andreea Marin a surprins recent, la o gală, în care, prin rochia mulată pe care a purtat-o s-a văzut că a pus pe ea niște kilograme, diva etalând o burtică simpatică. Credeți că o deprimă acest lucru? Nici vorbă!

Andreea Marin e mai zen ca niciodată. Andreea Marin are o vorbă: „Bună dimineața, prețuiește viața!”. Și se ghidează, ad-0literam, după aceasta.

A ajuns să prețuiască fiecare moment și să se bucure de ceea ce viața i-a pus în cale. Bunăoară casa ei situată fix lângă  Grădina cu Miresme de la Creative Hub Voice&Visibility, locul în care participă și ea, cu mâini îndemânatice, la plantarea unor flori și legume moldovenești, după cum Rețete și vedete a relatat în primăvara aceasta.

Andreea Marin are un ritual secret

„Când zilele sunt pline de agitație, așa cum e săptămâna în curs – pregătim pentru mâine (joi, 16 iunie) seara o nouă Gala Atipic Beauty, cu 1000 de oameni la Palatul Parlamentului, o nebunie frumoasă devenită tradiție la care muncim de mai bine de o lună – am mare nevoie să-mi regăsesc echilibrul și calmul, eu nefiind cel mai bun exemplu în acest sens. Și îmi trag seva din colțul meu de natură, Grădina cu Miresme de la Creative Hub Voice&Visibility.

Casa de locuit e alături, așa că doar pășesc în zori cu tălpile goale în iarbă și așa îmi încep ziua, printre pomii mei fructiferi, plantele care ne hrănesc, florile pe care le iubesc. Mă încarcă și îmi dăruiesc pace aceste minuni, știu, unii nici nu le observă, par, pur și simplu, firești, ca și cum ni se cuvin, dar nu e deloc astfel”, mărturisește Andreea Marin.

Raiul din curtea Andreei Marin

Vedeta explică câtă grijă are ea de natură, de colțișorul său de rai pe care și l-a amenajat acasă. „Fiecare colț de natură din grădina mea e muncit, îngrijit cu dragoste, crescut cu răbdare în timp. Fiecare fir de iarbă. Ca să culegem astăzi legume gustoase, crescute natural, fără ajutorul chimicalelor, ca să ne bucurăm de caise, mere, rodii, cireșe, vișine, lămâi, mandarine, măsline, fructe de pădure sau plante aromatice, am investit iubire, efort, ani de căutări și răbdare, în fiecare colțișor din acest mic rai.

Am învățat, am greșit, am luat-o de la capăt, din nou și din nou. Am ajuns să înțelegem, să ascultăm natura, să o respectăm. Acum, ea are grijă de noi, la rândul său, ne liniștește, ne ocrotește, ne hrănește sănătos, ne aduce cu picioarele pe pământ. Mulțumim cu recunoștință zi de zi!”, a mai dezvăluit „zâna surprizelor”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre