Exclusiv. Andreea Marin vs Anca Țurcașiu, în rochii mulate. Una a luat proporții considerabile. Imaginile momentului

Exclusiv. Andreea Marin vs Anca Țurcașiu, în rochii mulate. Una a luat proporții considerabile. Imaginile momentului
Una a luat proporții, ca o gospodină desăvârșită  ce este, alteia îi priește de minune divorțul, iar talia îi e tot mai subțiată. Divele momentului din showbizul românesc își etalează noile forme în rochii mulate.

O apariție cu adevărat fenomenală a avut Anca Țurcașiu la o gală din București. Vedeta, care tocmai s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Spania, a avut  o apariție fantastică. Ea a îmbrăcat o rochie neagră, mulată, cu o despicătură abisală pe picior. „Gala femeilor remarcabile. Prima dată când port o ținută accesorizată semnată. Anca Țurcașiu X Atelier Bolero. Sunt foarte fericită!”, a scris vedeta pe pagina sa de  Instagram.

Aceasta a divorțat anul trecut, iar de atunci călătorește și arată din ce în ce mai bine, relaxată și fericită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Prezent la eveniment, Cătălin Măruță  nu s-a putut abține să nu o complimenteze pe îndrăgita cântăreață.

Cea mai gospodină dintre vedete

Nu la fel de bună a fost alegerea vestimentară a Andreei Marin la  gala Premiile „Femeia anului”, eveniment desfășurat în hotelul Sheraton din București. Cunoscuta și iubita vedetă de televiziune a venit îmbrăcată într-o rochie mulată de culoarea fildeșului, care i-a pus în valoarea formele. Numai că formele ei tind, acum, mai degrabă spre o siluetă rubensiană, pe lângă bustul generos, burtica vedetei fiind perfect vizibilă, după cum puteți vedea în imaginea ce urmează.

Andreea Marin e cunoscută ca o adevărată gospodină, aceasta gătește în bucătăria casei sale cu multă pasiune. După trei căsătorii care nu au mers, vedeta trăiește  o frumoasă poveste de dragoste. Povestea de iubire pe care o trăiește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu pare tot ce și-au dorit amândoi. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci o poveste care s-a conturat în timp. Chiar dacă sunt foarte discreți, recent Andreea a postat câteva fotografii cu cei doi în care pur și simplu radiază de fericire la brațul iubitului său.

În trecut, Andreea Marin a mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, apoi cu Ștefan Bănică junior și, ulterior, cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk.