Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Marin vs Anca Țurcașiu, în rochii mulate. Una a luat proporții considerabile. Imaginile momentului

Exclusiv. Andreea Marin vs Anca Țurcașiu, în rochii mulate. Una a luat proporții considerabile. Imaginile momentului
Una a luat proporții, ca o gospodină desăvârșită  ce este, alteia îi priește de minune divorțul, iar talia îi e tot mai subțiată. Divele momentului din showbizul românesc își etalează noile forme în rochii mulate.

O apariție cu adevărat fenomenală a avut Anca Țurcașiu la o gală din București. Vedeta, care tocmai s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Spania, a avut  o apariție fantastică. Ea a îmbrăcat o rochie neagră, mulată, cu o despicătură abisală pe picior. „Gala femeilor remarcabile. Prima dată când port o ținută accesorizată semnată. Anca Țurcașiu X Atelier Bolero. Sunt foarte fericită!”, a scris vedeta pe pagina sa de  Instagram.

Aceasta a divorțat anul trecut, iar de atunci călătorește și arată din ce în ce mai bine, relaxată și fericită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Prezent la eveniment, Cătălin Măruță  nu s-a putut abține să nu o complimenteze pe îndrăgita cântăreață.

Cea mai gospodină dintre vedete

Nu la fel de bună a fost alegerea vestimentară a Andreei Marin la  gala Premiile „Femeia anului”, eveniment desfășurat în hotelul Sheraton din București. Cunoscuta și iubita vedetă de televiziune a venit îmbrăcată într-o rochie mulată de culoarea fildeșului, care i-a pus în valoarea formele. Numai că formele ei tind, acum, mai degrabă spre o siluetă rubensiană, pe lângă bustul generos, burtica vedetei fiind perfect vizibilă, după cum puteți vedea în imaginea ce urmează.

Andreea Marin e cunoscută ca o adevărată gospodină, aceasta gătește în bucătăria casei sale cu multă pasiune. După trei căsătorii care nu au mers, vedeta trăiește  o frumoasă poveste de dragoste. Povestea de iubire pe care o trăiește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu pare tot ce și-au dorit amândoi. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci o poveste care s-a conturat în timp. Chiar dacă sunt foarte discreți, recent Andreea a postat câteva fotografii cu cei doi în care pur și simplu radiază de fericire la brațul iubitului său.

În trecut, Andreea Marin a mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, apoi cu Ștefan Bănică junior și, ulterior, cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre