Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Antonia intră în joc. Anul acesta ar trebui să fie însărcinată. Ce are de spus despre asta

Exclusiv. Antonia intră în joc. Anul acesta ar trebui să fie însărcinată. Ce are de spus despre asta
Când se plictisesc, vedetele fac exact ce fac și ceilalți: uneori, se joacă. Și mai și arată joaca lor. Mai în glumă, mai în serios, transmit lucruri.

Antonia intră în joc. Anul acesta ar trebui să fie însărcinată. Ce are de spus despre asta tocmai acum când își etalează trupul sculptat?

Vă amintiți fotografiile de la începutul toamnei, cu „burtica” Antoniei, și toate discuțiile aferente din jurul  divei îmbrăcată într-o salopetă mulată. Săptămâna aceasta Antonia a decis să le arate fanilor cum barată ea de fapt. Ea merge la sală, se antrenează cu greutăți, și-a tonifiat și reconfirmat liniile ferme ale corpului. E suplă și aproape că are pătrățele abdominale.

Așteptând momentul lansării noului ei clip, Antonia a jucat un joc. Internetul îți spune ce ar trebui să faci în anul de grație 2021. Ce credeți că i-a ieșit Antoniei? Că trebuie să rămână însărcinată! Vedeta nu a părut prea încântată. Antonia are deja trei copii. Și vergeturi, pe corp, de la cele trei sarcini, pe care le poartă cu mândrie de mămică și le arată, pe plajă, ori de câte ori are ocazia.

Copiii Antoniei

Antonia și italianul Vicenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, pe Maya. Relația dintre cei doi nu a avut succes, despărțindu-se în 2013, iar, de atunci, până anul trecut, ei s-au luptat pentru custodia fiicei lor dar și pentru recunoașterea paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți pe care artista îi are împreună cu actualul partener, Akim și Dominic.

În final, Antonia și Vincenzo au ajuns la o înțelegere și au custodie comună. Partea frumoasă e că Maya are o relație superbă cu frățiorii ei mai mici, și cu Velea, fiind mare bucurie ori de câte ori sunt împreună, în România sau în Italia.

Ce spune Antonia despre o nouă sarcină

Acum Antonia spune în legătură cu sarcina ce i-a ieșit în joc: „I’m done” ( n.r. – am terminat – cu asta). Până la urmă, când se zvonea că ar fi iar însărcinată, nu a negat niciodată, iar Velea a mai postat bebeluși la Insta Story, cu subînțeles.

Sursa foto: Instagram

Bach, inteligență artificială și baroc SF în noul video semnat Daniel Dorobanțu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre