Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bianca Drăgușanu contrazice proverbul cu cioara. Ea umblă cu câinele vopsit

Exclusiv. Bianca Drăgușanu contrazice proverbul cu cioara. Ea umblă cu câinele vopsit
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai invidiat de femei din România, de către femei, și una dintre cele mai dorite femei din România, de către reprezentanții sexului opus. Are și cu ce se mândri Bianca Drăgușanu, este foarte atrăgătoare și are o situație materială care îi permită să își satisfacă toate mofturile.

Vă amintiți de cioara vopsită proverbială? Iată că Bianca Drăgușanu contrazice proverbul și demonstrează tuturor că ea e capabilă să umble cu câinele vopsit. Așa cum poate vă amintiți, la un moment dat, în viața Biancăi Drăgușanu a intrat un nou iubit. După mai multe certuri și împăcări se pare că cei doi au o relație stabilă și împlinită. Este vorba de Gabi Bădălău. În momentul în care cei doi s-au cuplat, anul trecut, a urmat o vacanță exotică. Bianca și Gabi au petrecut o săptămână de vis în Maldive, și acela fost momentul în care relația a transpirat.

La întoarcerea din Maldive, dincolo de fotografiile în care cei doi au fost surprins așteptând îmbarcarea, s-a întâmplat o noutate. În viața Biancăi Drăgușanu am mai intrat o ființă. Așa se face că la scurt timp după ce s-a întors din vacanță exotică Bianca Drăgușanu așa surprins fiica cu o pufoșenie de câine, un Pomeranian de culoare albă.

Bianca sa și lăudat că obișnuiește să îl plimbă cu ea în poșeta ei Hermes. A făcut chiar și un sondaj de opinie, pe Instagram, pentru ai găsi animăluțul lui un nume potrivit.

Bianca Drăgușanu își duce animalul de companie la vopsit, la salon

Faptul că are în casă și un cățel nu o face pe Bianca mai puțin atentă la stil și modă. Așa cum v-ați obișnuit Diva este extrem de atentă la ultimele trenduri și cheltuie sume foarte mari de bani ca să se aranjeze și ca să își cumpere ținute deosebită.

În ceea ce privește câinele acesta, de luni bune, petrece timp de calitate la un salon de înfrumusețare canină de unde iese de fiecare dată aranjat și parfumat. Bianca Drăgușanu își dorește ca Pomeranianul ei să fie inegalabil și de aceea îi vopsește blana în culoarea roz fucsia.

Cățelul are toate cele patru labe vopsite în roz, parcă ar fi încălțat în șosetuțe. De asemenea urechile lui sunt vopsite în aceeași culoare, dar și coada. În plus după fiecare vizită la salon cățelul primește și câte o agrafă roz, care să completeze noul look.

Sursa foto. Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre