Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bogdan Ionescu, tătic super dotat. Cu o mână ține biberonul bebelușei, cu alta joacă șah cu fiica lui și a Elenei Băsescu

Exclusiv. Bogdan Ionescu, tătic super dotat. Cu o mână ține biberonul bebelușei, cu alta joacă șah cu fiica lui și a Elenei Băsescu
Fostul ginere al lui Traian Băsescu e, deja, tată de trei ori. El are un fiu și o fiică cu prima sa soție, Elena Băsescu. Și o a treia fiică alături de cea-a de a doua soție, turcoaica Sheila.

Bogdan Ionescu și frumoasa turcoaică Sheila s-au căsătorit în toamna lui 2021. Căsătoria civilă au făcut-o la București, apoi a urmat nunta în Istanbul, pe malul Bosforului, într-un impunător fost palat otoman convertit în hotel de cinci stele. Cei doi arată că se bucură de o relație plină de dragoste și armonie.

În semn de prețuire că i-a născut o fetiță, Bogdan Ionescu a întâmpinat-o pe soția sa, la ieșirea din maternitate, cu un cadou scump. El i-a luat  în dar un ceas de aur Vacheron Constantin. Apoi, în scurt timp, a dus-o la munte, într-un resort de lux, cu spa și terasa  privată la zăpadă. Au luat și fetița cu ei.

Bogdan Ionescu, tătic super dotat: cu o mână ține biberonul, cu alta joacă șah

Din căsătoria cu Elena Băsescu, Bogdan Ionescu mai are doi copii, pe Traian junior, de 6 ani, și pe Anais, în vârstă de 8 ani. Aceștia și-a cunoscut rapid noua surioară și sunt foarte încântați de ea.

În acest weekend, Bogdan Ionescu le-a arătat prietenilor lui cât de mult se pricepe să fie tată. El s-a filmat în timp ce are grijă de fiicele sale. E cu micuța lui Annelise în brațe, și cu biberonul pregătit alături,  pentru că este ora mesei micuței și trebuie hrănită în poziția adecvată.

Și, în timp ce face asta, Bogdan Ionescu joacă șah cu cealaltă fiică a lui, cea mare, Anais. La cei opt ani ai săi, fiica lui Syda și a Elenei Băsescu e pasionată de sportul minții. Iar tatăl său, responsabil, grijuliu și implicat, are grijă să exerseze cu ea, ori de câte ori au ocazia.

Tot în acest weekend Bogdan Ionescu și-a „inițiat” fiul, pe Traian jr., în frumusețea vieții de la țară, la Mălureni, în Argeș. Ca parte a distracției a fost și implicarea activă în prepararea cărnii la grătar.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre