Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum a aratat Vinerea Mare în familia Oanei Roman. FOTO

Exclusiv. Cum a aratat Vinerea Mare în familia Oanei Roman. FOTO
Fiica fostului premier a profitat de ziua de vineri pentru a petrece timp de calitate alături de familie, dar a și rezolvat unele probleme. Cum a arătat Vinerea Mare în familia Oanei Roman.

De când a divorțat de Marius Elisei, Oana Roman a fost foarte ocupată. Vedeta a jonglat permanent între proiecte, familia sa, dar și casa în care locuiește. În urmă cu câteva zile, Oana a chemat o firmă profesionistă pentru a-i face curățenia de Paște în vila în care locuiește alături de fiica sa Iza, dar și de mama sa, Mioara Roman. Cum a arătat însă Vinerea Mare în familia Oanei Roman. 

Mioara Roman a stat la un azil de lux o perioadă, acolo unde a avut grijă de sănătatea ei. Recent însă, fosta soție a lui Petre Roman s-a întors acasă și locuiește din nou cu fiica sa. Într-o postare pe Instagram, Oana Roman s-a pozat alături de mama sa, menționând că aceasta arată mai bine ca oricând și că i-a priit timpul petrecut la azi. „Mama arată așala 81 de ani. Nu era bine înainte de tratament iar evoluția ei în bine este spectaculoasă! Deși am fost acuzată că am abandonat-o la azil, deși nu a fost într-un azil și nu am abandonat-o nici măcar o secundă, eu știu că fac ce este bine pentru ea! Și rezultatele sunt uimitoare!”, a scris Oana la poza cu mama ei. 

Cum a arătat Vinerea Mare în familia Oanei Roman. Mioara și-a băut cafeaua pe terasă, Iza se juca în curte 

Vinerea Mare a fost ziua dedicată relaxării pentru Mioara Roman și nepoata ei, Izabela. Oana Roman a avut câte ceva de făcut, căci este implicată într-o mulțime de proiecte, însă și-a rezervat timp pentru a-și admira fiica și mama în timp ce se bucură de zilele libere. Mioara Roman savura o cafea pe terasă, în timp ce se uita în telefon. „Prima zi pe anul ăsta când mama bea cafeaua în curte!”, a scris Oana Roman. 

În tot acest timp, Iza a profitat și ea de vremea frumoasă și, îmbrăcată în pantaloni scurți și tricou, s-a jucat cu mingea în curte. A fost, bineînțeles, supravegheată de bunica și de mama sa. Oana i-a făcut și o surpriză Mioarei Roman și a dus-o la salon, acolo unde și-au făcut amândouă părul, pentru a fi pregătite de sărbători. 

Foto: Instagram

Olivia Newton John este în doliu: „Inima mea este încă în șoc”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre