Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum arată femeia care l-a făcut cel mai invidiat tătic pe Codin Maticiuc. Imaginile spun totul

Exclusiv. Cum arată femeia care l-a făcut cel mai invidiat tătic pe Codin Maticiuc. Imaginile spun totul
Nu cu mulți ani în urmă „rupea” cluburile și era considerat burlacul burlacilor. Le dădea pe spate pe toate domnișoarele. Între timp a devenit familist, partener, tătic dedicat. Toate astea din cauza unei femei. Sau cu ajutorul ei. Depinde cum vrem să privim povestea.

Mult timp, multă lume s-a întrebat Cum arată femeia care l-a făcut cel mai invidiat tătic pe Codin Maticiuc. Cunoscutul actor a devenit mai întâi tată pentru fiul ei, apoi ea i-a făcut o păpușică de fetiță, toată numai obraji și  zulufi. Are și motive, Codin, să nu își mai încapă în piele de mândrie.

Dar el e invidiat de toți bărbații, din alt motiv. Aleasa lui. O femeie de o discreție copleșitoare, dar cu niște atuuri care nu o fac deloc invizibilă.

Cum arată femeia care l-a făcut cel mai invidiat tătic pe Maticiuc

Recent, iubita lui Codin Maticiuc a distribuit pe un cont de socializare două imagini care au făcut care toți bărbații de pe internet să ofteze. „Norocosul de Codin!” și-au spus. Mama copiilor artistului pozează lângă o piscină, în savana africană. „Pe vremea când prânzeam cu elefanții”, atât a scris aceasta alături.

Dar „peisajul” e copleșitor. Tânăra etalează un corp de fotomodel, cu abdomenul lucrat și cu un posterior absolut apetisant. Unde mai punem că și costumul de baie, adânc decupat în zonele esențiale, lasă frâu liber imaginației și pune în valoare corpul de sirenă.

În aprilie 2019, Codin Maticiuc a devenit tătic, iubita lui, care mai are un băiat dintr-o relație anterioară, aducând-o pe lume pe Smaranda, la Miami. Femeia care i-a dăruit o fetiță lui Codin Maticiuc se numește Ana Pandeli.  Are 31 de ani și este frumoasă de pică. Brunetă, naturală, cu o siluetă de invidiat, deși este mămica a doi copilași.

Deocamdată, Ana și Codin nu sunt căsătoriți, însă afaceristul a spus că, la un moment dat, se va întâmpla de la sine și acest lucru.

Sursa foto: Instagram

Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre