Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum reușește Răzvan Simion să fie cel mai atent iubit. Imaginile vorbesc de la sine

Exclusiv. Cum reușește Răzvan Simion să fie cel mai atent iubit. Imaginile vorbesc de la sine
A suferit mult Răzvan Simion la despărțirea de iubita sa de cursă lungă Lidia Buble. După ani de relație și o conviețuire împreună, ruperea a fost grea pentru celebra vedetă de televiziune. Partenerul lui Dani Oțil a avut nevoie de timp pentru a intra într-o nouă relație, dar lucrurile s-au legat foarte frumos.

Deja relația dintre Răzvan Simion și arhitecta Daliana Răducan are vechime. Cei doi se completează perfect unul pe altul și împărtășesc aceleași pasiuni. Zilele acestea, ei se pregătesc să plece la New York. Iar pentru asta, Răzvan Simion, are grijă să creeze acasă un pic din atmosfera din „Big apple”.

Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit cum se pregătesc „moral” el și iubita lui de vacanță. Au revăzut, împreună cel mai menționat film care celebrează New York-ul, Breakfast at Tiffany’s. Deja Răzvan a făcut lista cu locuri de vizitat acolo, iar pe lângă Tiffany, unde sigur vor ajunge, cine știe, poate și pentru a cumpăra un inel, ccelebrul muzeu MOMA este primul în top.

Până să plece însă, are grijă să își răsfețe iubita maxim, acasă. De când sunt împreună, Daliana a început să beneficieze din avantajele statuatului de vedetă. Ea a fost cooptată să facă reclamă unor produse de lux și a apărut într-o publicitate pentru un celebru brand de costume, filmată și fotografiată pe lacul Como, în Italia. Lista poate continua.

Răsfăț maxim pentru Daliana Răducan. Tânăra are cu ce se lăuda

Important este însă cum o răsfață Răzvan Simion, zi de zi. Acesta e preocupat ca iubita lui să aibă motive de bucurie în permanență. Îi gătește, pentru că este pasionat de bucătărie, și asta știm încă din relația lui cu Lidia Buble. Dar, ca orice bărbat romantic și îndrăgostit, are grijă să își întâmpine iubita cu buchete de flori spontan, fără să aibă nevoie de momente speciale sau aniversare pentru asta.

Daliana Răducan a dezvăluit ce a găsit acasă, când a revenit de pe un șantier, la începutul weekendului. Activă în partea de amenajări interioare, arhitecta a dezvăluit că a supervizat turnarea unei șape autonivelante la un proiect drag ei. Iar când a ajuns acasă, iubitul o aștepta cu un buchet imens de flori superbe, alese cu grijă pentru ea, spre încântarea tinerei care dă dovadă de o fire artistică ieșită din comun.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre