Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum și-au cunoscut surioara nepoții lui Traian Băsescu

Exclusiv. Cum și-au cunoscut surioara nepoții lui Traian Băsescu
E bucurie mare în familia lui Bogdan Ionescu. Fostul ginere al lui traian Băsescu este din nou tată. El  mai are o fetiță, de câteva zile, aceasta născându-se la un an după ce s-a căsătorit cu frumoasa Sheila.

Pe 21 ianuarie, Bogdan și Sheila au devenit părinți. Pe fetița lor, care a venit pe lume într-o clinică privată, au numit-o Annelise. Fostul ginere al  lui Traian Băsescu nu și-a mai încăput în piele de bucurie, astfel că a postat mai multe imagini cu micuța lui.

Bogdan Ionescu mai are doi copii, Traian junior și Anais, din căsătoria cu Elena Băsescu. Cei doi copii au aflat din start că vor mai avea o surioară și au așteptat-o și ei cu emoție.

Pentru cei mici, seara de miercuri a fost una specială. În sfârșit ei și-au cunoscut surioara, și chiar au luat-o în brațe. Mândru de puii lui, Bogdan Ionescu a distribuit pe rețelele sociale o fotografie în care apar toți cei trei copii ai săi, în timp ce Anais o ține, grijulie, în brațe pe micuța ei surioară Annelise.

Cum a întâmpinat-o Bogdan Ionescu pe soția lui devenită mamă

Bogdan Ionescu și frumoasa turcoaică Sheila s-au căsătorit în toamna lui 2021. Căsătoria civilă au făcut-o la București, iar nunta în Istanbul, pe malul Bosforului, într-un impunător și luxos fost palat otoman convertit în hotel de cinci stele. Cei doi arată că se bucură de o relație plină de dragoste și armonie.

Pentru a celebra nașterea primului copil din noua sa relație, Bogdan Ionescu i-a făcut cadou soției sale, Sheila, un ceas scump din aur. Este vorba de un Vacheron Constantin, ceas de la marele producător elvețian de lux.

Bogdan are grijă ca toți copiii lui să fie fericiți

În plus, ceea ce e cu adevărat remarcabil, noua soție, Sheila, a fost introdusă în familia extinsă. Ea a participat de fiecare dată, alături de soțul ei, la evenimentele din viața copiilor pe care Bogdan Ionescu îi are cu Elena Băsescu.

La petrecerile aniversare date de fiica fostului președinte al României, Sheila s-a regăsit printre invitați. Aceasta are, de altfel, o relație foarte frumoasă cu cei doi frați mai mari ai fiicei sale Annelise.  Este afectuoasă și grijulie cu ei și are grijă să le facă cele mai frumoase cadouri. Copiii petrec foarte ult timp în casa tatălui, unde au fost inclusiv de Crăciun.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre