Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor. Cum o pune pe logodnica sa să se laude

Exclusiv. Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor. Cum o pune pe logodnica sa să se laude
Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor. După Oana Zăvoranu care are treabă multă cu vedetele care câștigă bani din mediul online, cunoscutul prezentator are și el ceva de spus. Ce treabă credeți că are vedeta celui mai vizionat matinal cu acestea?

Dani Oțil sare la gâtul influenserițelor și o pune pe logodnica sa să se laude. Asta după ce a urcat-o pe eleganta logodnică într-o dubă și o duce departe. A pus și muzică adecvată în fundal: „Sunt șofer de camion, eu conduc, eu sunt patron. Eu aduc banii cu sacul, eu driblez când dau cu capul”.

Gabriela Prisăcariu, într-un palton elegant, cu inelul de logodnă cu diamante pe deget era tot ce lipsea atmosferei din duba lui Oțil. În spate se văd căștile de protecție. Tânăra apreciază la maxim atmosfera, însă Dani Oțil mai are ceva de spus. El sare la gâtul influenserițelor.

„Ia spuneți, influenserițelor, vă dați numai cu mașini scumpe, cu Bentley? Dar cu duba ați fost?!”, le-a întrebat prezentatorul  celebrei emisiuni matinale de la Antena 1. „Ia arată-le poșeta!”, îi cere Oțil logodnicei sale, și încearcă să o filmeze în timp ce aceasta, puțin jenată, încearcă să ascundă „bijuteria” din piele.

Gabriela Prisăcariu nu se laudă cu „bogățiile” ei

Gabriela Prisăcariu nu a defilat niciodată cu accesoriile sale scumpe, nu s-a lăudat cu brandurile pe care le poartă. Ea a urcat în duba lui Oțil având o poșetă Prada din piele neagră, cu accesorii din metal, foarte frumoasă. Prețul genții variază între 3.500 și 2.400 de dolari.

Practic singura „bogăție” cu care Gabriela s-a mai lăudat, și asta doar de două ori, a fost inelul de logodnă primit de la Dani Oțil. Acum  câteva zile ea a  distribuit o fotografie de detaliu cu acesta, amintind că a trecut exact un an de când a spus „Da”.

Modelul și-a însoțit logodnicul la munte, unde acesta a avut zi de antrenament enduro. A pornit pe munte „fără cuie, ca bărbații adevărați”, după cum a mărturisit într-o postare pe social-media. E, fără doar și poate, o schimbare radicală de decor, dacă ținem cont că frumosul cuplu abia s-a întors dintr-o vacanță exotică petrecută în Maldive.

Sursa foto: Instagram

Patriarhul României, decizie radicală în fața vaccinării anti COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre