Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. De ce poate fi invidiată iubita lui Maticiuc

Exclusiv. De ce poate fi invidiată iubita lui Maticiuc
Despre iubita lui Codin Maticiuc, ceea ce se știe cu adevărat, e că iubește să fie discretă. A intrat în viața fostului crai de Dorobanți cu un puști dintr-o altă relație de mână, apoi i-a făcut acestuia o minune de fetiță. Oricât ar fi de discretă, când are ceva de spus, o face. Și încă cum.

Aveți idee de ce poate fi invidiată iubita lui Maticiuc? Nu, nu pentru că e iubita lui, deși, cu sigiuranță, sunt destule domnișoare care o invidiază pentru asta. De fapt, dezvăluie chiar ea.

Ana Pandeli este femeia care l-a adus cu picioarele pe pământ pe Codin Maticiuc. Cel care nu cu mulți ani în urmă „rupea” cluburile și era considerat burlacul burlacilor, a devenit, datorită ei, familist, partener și tătic dedicat. Cunoscutul actor a devenit mai întâi tată pentru fiul ei, apoi ea i-a făcut o păpușică de fetiță, toată numai obraji și  zulufi. Are și motive Codin să nu își mai încapă în piele de mândrie.

Dar el e invidiat de toți bărbații, căci aleasa lui, o femeie de o discreție copleșitoare, are niște atuuri care nu o fac deloc invizibilă.

După vacanța de safari în Africa, a urmat o alta, mai relaxantă, cu plajă și apă cristalină, în Maldive. Ana și-a emoționat fanii cu imaginile postate cu fiica ei adorabilă. Dar a și arătat cu ce își ocupă timpul. Tânăra ia foarte în serios exercițiile fizice și știe cum să se antreneze, ca o profesionistă, chiar dacă nu e asistată de un antrenor.

De ce poate fi invidiată iubita lui Maticiuc

A plecat în Maldive și cu accesorii pentru sport și nu s-a sfiit să le folosească. Antrenamentele pe plajă sunt chiar mai eficiente pentru un trup  de zeiță. În ultimele postări, iubita lui Maticiuc arată cum  își lucrează coapsele și posteriorul folosind banda elastică. Și, nu în ultimul rând, are un mesaj pentru alte femei.

„Singurul motiv pentru care pot să fiu cu adevărat invidiată este că sunt omul care se întoarce din toate vacanțele cu minim 1, 5 kg în minus”, a dezvăluit frumoasa lui Codin Maticiuc.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Gina Pistol îi bate apropouri lui Smiley? Ce credeți?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre