Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. E incredibil ce i-a pus Andreea Esca să facă pe Cabral și pe Bartoș. Asta nu s-a văzut la televizor

Exclusiv. E incredibil ce i-a pus Andreea Esca să facă pe Cabral și pe Bartoș. Asta nu s-a văzut la televizor
Protevelionul s-a filmat cu ceva timp înainte, așa cum se face. Gazde au fost Pavel Bartoș și Raluka. Pentru noapte dintre ani, vedetele Pro TV au avut însă sarcini complexe de îndeplinit.

Andreea Esca a dezvăluit ce i-a pus să facă pe Crabral și Pavel Bartoș. Cel din urmă a scăpat ceva mai ușor, pentru că a putut  să se pregătească acasă. Cabral însă, nu a avut de ales, și înainte de Revelion a fost izolat într-o parte a casei ca să își îndeplinească datoria.

Revelion de pomină cu Andreea Esca și prietenii de la Pro TV

Andreea Esca a fost amfitrioana unei petreceri de pomină de Revelion. A adunat alături de ea toate vedetele de la Pro TV, dovedind că au o mare prietenie dincolo de job. Nu au lipsit Pavel Bartoș cu soția sa, Anca, și fetițele lor, Nici Smiley nu a lipsit, alături de Gina lui. Artistul a avut și rolul de DJ. Cabral și-a adus și el copiii, mai ales că, la un moment dat, dansa cu căruciorul.

Grupul a fost mare și, ca pe vremuri, după cum a arătat Andreea Esca în filmările postate  pe Insta Story, fiecare invitat a trebuit să participe cu ceva de mâncare. Lui Pavel Bartoș i-a revenit sarcina de a prepara ouăle umplute, așa că acesta le-a adus de acasă. Însă Cabral a ajuns la bucătărie, ca să facă chiftele. Iar după aceea a fost trimis în curte, să facă grătare. Nu se putea un revelion cu muzica anilor 80 fără chiftele mici și crocante.

Pe masa revelionului tematic s-au aflat și tradiționalele mezeluri de porc, pește, pâine de casă, salată de beof și alte bunătăți.

Cum a petrecut de Anul Nou fiica Andreei Esca

Alexia Eram, iubitul ei, Mario Fresh și prietenul lor, Lino Golden, alături de alți prieteni, s-au distrat la o petrecere organizată de Epic Society și au băut shot-uri cu Roxana Ionescu, nașa de cununie a lui Dani Oțil.

Sursa video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre