Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. EBA il prezintă pe fiul Ioanei Băsescu. L-au ținut ascuns până acum

Exclusiv. EBA il prezintă pe fiul Ioanei Băsescu. L-au ținut ascuns până acum
Pe copiii Elenei Băsescu îi știe toată lumea. Chiar dacă tânăra și frumoasa mămică ține la intimitatea vieții ei de familie, puștii sunt cunoscuți și îndrăgiți de români. Verișorul lor însă e ținut aproape ascuns de mama sa.

Traian Băsescu se poate declara un bărbat împlinit. După o viață frumoasă și două mandate prezidențiale, acesta este bunic de patru nepoți. Trei îi are de la fiica sa cea mică, Elena, și unul de la Ioana, fiica sa cea mare.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu a preferat să rămână mereu în umbră și să nu defileze public cu viața personală. După o căsătorie de trei ani (2003 – 2006) cu Bodo, solistul trupei Proconsul, Ioana Băsescu și-a găsit împlinirea familială alături de avocatul Radu Pricop. Cei doi au făcut nunta în 2014, iar câteva luni mai târziu, Ioana a devenit mamă. Pe fiul ei îl cheamă Radu.

„Astăzi, în jurul orei 07:50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg și țipă!”, a scris fostul președinte al României pe o rețea de socializare când micuțul a venit pe lume.

Blonduțul e o fire sportivă

Ioana Băsescu este pasionată de fotografie, iar asta se vede pe contul ei de Instagram. Totuși, distribuie foarte rar imagini cu fiul său în vârstă de 8 ani. Mândră de nepoțelul ei, sora Ioanei, Eba, îl arată pe băiat în toată splendoarea lui, în timp ce se pregătește de o ieșire în mare cu placa de surf. Radu este, după cum se vede, de o frumusețe aparte. Își poartă părul blond lung și e mereu cu zâmbetul pe buze.

Cel mic este pasionat de sporturi extreme. Pe lângă surf și înot, el practică wakebord, semnă că e mare prieten cu apa. Se dă cu placa și în skate-park și adoră să meargă și cu bicicleta.

Dar iubește să facă de asemenea karting și enduro, e un as la salturile cu motocicleta pe terenuri accidentate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Basescu (@ioanabasescu)

De altfel, mama sa, în rarele imagini p care le postează cu acesta, arată că fiul ei participă inclusiv la competiții de gen.

Din fotografii vedem că puștiul stă bine și pe schiuri, iubind astfel sportul în orice anotimp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Basescu (@ioanabasescu)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre