Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. El este băiatul unui celebru bucătar! Am descoperit cu ce se ocupă

Exclusiv. El este băiatul unui celebru bucătar! Am descoperit cu ce se ocupă
Petrișor Tănase este cu siguranță cel mai cunoscut prezentator de emisiuni culinare din România. Puțini știu însă cine este și cum arată fiul său, Mihai.

Pe bucătarul Petrișor Tănase îl știți cu siguranță. Este primul prezentator de emisiuni culinare din România. Pe lângă acestea, Petrișor a publicat și patru cărți, din care iubitorii de gen se pot inspira la gătit. După ce a prezentat, pe rând, emisiuni la aproape toate posturile TV din România, faimosul bucătar poate fi urmărit acum pe Digi 24 la ”Sănătatea în bucate”.  Uite cum arată băiatul lui Petrișor.

Deși popularitatea lui Petrișor a atins cote mari în țară, puțini sunt cei care știu că faimosul bucătar are și un băiat, care îi seamănă perfect la trăsături. Cu toate că nu a moștenit pasiunea pentru gătit a tatălui său, fiul lui Petrișor și-a văzut de drum alegând alte pasiuni, printre care și muzica. 

Uite cum arată băiatul lui Petrișor Tănase. A fost DJ în Ibiza

Uite cum arată băiatul lui Petrișor Tănase

Mihai Lucian pe numele său, baiatul lui Petrișor are acum 36 de ani și a trecut la lucruri serioase. A fost asociatul tatălui său la restaurantul acestuia, ”Apetitus”, dar și la ”Petrișor Catering”. Mihai spune despre el că pasiunea pentru muzica electronică a început în 2006, când a început să experimenteze cu diverse tipuri de mixere pentru DJ și i-a plăcut asta. Hotărât să urmeze o carieră în domeniu, a fost DJ inițial pentru o serie de petreceri private și baruri micuțe. 

În urmă cu 7 ani însă, Mihai reușea să-și împlinească visul și pleca tocmai în Ibiza. Acolo a avut șansa să mixeze într-unul dintre cluburile locale, renumite pentru distracție. Ulterior s-a întors în țară, unde a organizat o serie de petreceri în București, sub numele de Full House. Mihai mai are și o soră, pe nume Iulia. 

Ce le gătea Petrișor copiilor 

Uite cum arată băiatul lui Petrișor Tănase

Când vine vorba de mâncare sănătoasă, Mihai a fost norocos, căci tatăl său l-a răsfățat toată copilăria și adolescența. 

În urmă cu câțiva ani, vedeta declara că le gătește celor doi copii pui, aceștia fiind fani. ”Acasa pregatesc paste. Sau le fac mancare vietnameza. Bucataria vietnameza este exceptionala. Sotiei si copiilor le place mult puiul cu mai multe arome. Poti sa te joci cu 12-14 arome aici! Uite, facem asa: piept de pui sau pulpe – ca-s mai gustoase –, cu scortisoara, ghimbir, sos de soia, coaja rasa de lamaie (in loc de frunze de lamai, ca se gasesc mai greu), cu coaja rasa de portocala, cu sare si piper”, mărturisea bucătarul în urmă cu mai mulți ani. 

Foto: Facebook

Ioana Băsescu cere ajutor. S-a pierdut motanul fiului ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre