Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Elton John a primit 100 de stejari, fizic, acasă. Să vedeți de ce

Exclusiv. Elton John a primit 100 de stejari, fizic, acasă. Să vedeți de ce
Cadourile pot fi, deseori surprinzătoare și chiar ciudate, dar sunt, de fiecare dată, binevenite. În rândul vedetelor, cadourile neobișnuite sunt la ordinea zilei.

Să ne amintim numai că Tom Cruise face, de ani de zile, cadou, același tort delicios (spun beneficiarii), pe care nu l-a gustat niciodată, nici măcar după ce acesta a început să îi poarte numele. De partea cealaltă a oceanului, britanicul Elton John, tocmai s-a ales cu o pădure. Mai exact cu o o viitoare pădure, pentru că, momentan, e toată în ghivece.

Elton John a primit în dar de ziua lui 100 de stejari crescuți de familie, din ghinde

Sir Elton John a primit cadou de ziua lui, de la soțul său și de la copii, nu mai puțin de 100 de stejari. Plus un tort, în care e reprezentată cu figurine din marțipan, întreaga familie. Soțul, David, sta întins pe pian, în timp ce Elton cântă, iar copii se joacă, fericiți, alături.

Elton John, extaziat de petrecere și surprizele primite în dar

Elton John a împlinit, sâmbătă, 76 de ani. Și i-a sărbătorit alături de familia sa. Soțul său, David Furnish, îi e alături de 18 ani (în 2014 s-au și căsătorit, ocazie cu care artistul a îmbrăcat o frumoasă rochie de mireasă și a încălțat platforme). Ei au împreună  doi fii, concepuți prin intermediul unei mame surogat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

După petrecerea de sâmbătă, Elton John a împărtășit cu fanii lui bucuria aniversării de care a avut parte, într-o postare pe Instagram. „Mi-a plăcut la nebunie ziua mea de naștere! O zi magică alături de David Furnish și de frumoșii noștri fii. De la cel mai spectaculos tort – până la cadoul de 100 de stejari crescuți din ghinde de la bătrânul copac care îmi onorează aleea de secole, a fost o adevărată sărbătoare.

Tortul aniversar al lui Elton John

Mulțumesc din toată inima tuturor prietenilor și fanilor care au trimis flori și mesaje frumoase”, a scris Elton John în postarea sa, în care arată inclusiv viitoarea pădure pe care o are acum de plantat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre