Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă

Exclusiv. Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă
E sărbătoare mare în familia lui Bogdan Ionescu și e un moment special pe care ține neapărat să-l bifeze.

Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă. Vă amintiți, acum un an, acesta  s-a căsătorit cu iubita sa, turcoaica Sheila Giafer (35 de ani). Se iubeau deja de un an de zile. Cununia civilă a fost extrem de discretă, în București, iar apoi au pregătit marea petrecere, într-o locație de lux, în țara natală a frumoasei.

Noua doamnă Ionescu a vorbit deschis, după cununie, despre sentimentele ei. „Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu. Pe 3 octombrie au avut nunta propriu-zisă, alături de prieteni și rude,  într-o locație exclusivistă din Istanbul.

A trecut un an de la nunta opulentă a lui Bogdan Ionescu

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu (41 de ani), fiul lui Gheorghe Ionescu, un miliardar discret, a studiat la Paris. Are gusturi alese în toate. Inclusiv la femei. El a făcut nuntă cu aleasa lui în palatul sultanului otoman Abdulaziz, la Instanbul, la începutul lunii octombrie, anul trecut.

Așa cum Rețete și vedete a dezvăluit atunci, Ciragan Palace a fost tranformat în hotel de cinci stele, complet renovat în 2007. Acesta se află pe malul Bosforului și își răsfață oaspeții cu preparate din bucătăria internațională și turcească, cu o mare varietate de preparate din carne și fructe de mare. Camerele sunt luxoase și scumpe, iar grădinile palatului, cu adevărat fabuloase. Anul acesta, în august, s-a aflat că Syda va deveni tată pentru a treia oară.

Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă

Bogdan Ionescu a fost căsătorit din 2012 până în 2016 cu fiica fostului președinte, Elena Băsescu. Cei doi au împreună doi copii: Traian jr. și Anais.

Fetița tocmai a împlinit opt ani, iar la aniversarea ei a participat și Bogdan Ionescu, împreună cu soția sa, Sheila. De altfel, Sheila și copiii  lui Bogdan au o relație foarte frumoasă și petrec deseori timp împreună.

Dar acum, Bogdan Ionescu a evadat numai cu aleasa inimii lui. Ei au luat avionul, joi seara, iar weekendul i-a găsit în Marsilia. S-au răsfățat în club, seara trecută, iar dimineața au început-o cu o plimbare în portul vechi, și cu cafele și croissante pe o terasa cochetă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre