Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gabi Bădălău filozofează în public. A descoperit ceva între Noroc și Dumnezeu

Exclusiv. Gabi Bădălău filozofează în public. A descoperit ceva între Noroc și Dumnezeu
Gabi Bădălău pare din ce în ce mai împlinit cu viața pe care o are. Relația cu copiii lui avansează așa cum își dorește, iar alături de iubita lui are parte de clipe de neuitat.

Cu atâta Zen în jurul lui, pare că fiul boss-ului de la Curtea de Conturi a ajuns la o mare înțelepciune. Pe care ține să o împărtășească și cu prieteni lui virtuali. Gabi Bădălău a descoperit ceva între Noroc și Dumnezeu și a început să filozofeze în public. Într-o postare pe care a făcut-o la InstaStory, iubitul Biancăi Drăgușanu a spus pe șleau care este crezul lui de viață. „Când reușești ceva nu se zice „Ce noroc am avut” ci „Mulțumesc Doamne, știu că ai fost tu””, a postat Gabi Bădălău.

Zilele trecute, Gabi Bădălău a împărtășit cu urmăritorii lui de pe rețelele sociale, un moment emoționant care are legătură cu cei doi băieți ai săi. El și-a dus urmașii într-o vacanță exotică, și s-a bucurat de fericirea acestora în timp ce se jucau pe un tobogan d apă, într-un resort cu piscine în conjurat de palmieri.

Amintim că după luni multe în care s-a certat în presă cu fosta sa soție, cântăreața Claudia Pătrășcanu, cei doi au ajuns la o înțelegere privind  buna conduită. De dragul copiilor se poartă civilizat împreună, fac activități împreună și chiar fotografii, la același fotograf profesionist. În plus, Gabi Bădălău a primit permisiune din partea mamei copiilor, să plece cu aceștia, fără ea, în vacanțe în străinătate.

Gabi Bădălău are cel puțin două motive să îi mulțumească lui Dumnezeu

În plan personal, Gabi Bădălău are de ce să îi mai mulțumească lui dumnezeu. Dincolo de bucuria pe care i-o aduc, zilnic, cei doi fii ai săi, are alături o iubită frumoasă și focoasă, una din cele mai râvnite femei din România. De ziua ei, Gabi Bădălău a surprins-o pe Bianca Drăgușanu cu un cadou scump și cu o petrecere în organizarea căreia s-a implicat în detaliu. Cadoul pentru iubita sa a constat, printre altele, într-o superbă brățară cu diamante.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre