Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gabriela Oțil o dă pe „boschetăreală”. Dar cu accesorii de mii de euro

Exclusiv. Gabriela Oțil o dă pe „boschetăreală”. Dar cu accesorii de mii de euro
Gabriela Oțil are un corp superb și s-a recuperat în timp record după naștere, semn că e obișnuită cu viața sănătoasă, cât și cu mișcarea. Apoi, soția lui matinalului Dani are un spirit de glumă aparte.

Ne place Gabriela Oțil pentru că e o tânără asumată. Luni dimineață a decis „să o dea în boschetăreală”, zice ea. Dar cu accesorii de mii de euro. Și îi stă bine.  Chiar dacă asortarea e cam bizară, nonconformistă pentru o ieșire la mall.

Gabriela Oțil se amuză cu publicul ei despre cu s-a îmbrăcat de dimineață

Gabirela a pus pe ea un trening verde, de sub bluza căruia iese, mai bine de o palmă, tricoul negru, larg. Pare un tricou de la Dani din dulap.

În plus, a „încoronat” tot ansamblul cu o căciulă roz. Și cu sneakers sport de culoare neagră.

Peste hanorac, blonda a aruncat o poșeta – dar nu o oricare poșetă, ci cea care are o poveste interesantă. E preferata lui Oțil și cu ea a pus-o pe Gabriela să se laude în fața altor influencer-ițe.

Cât costă poșeta Gabrielei Oțil

Gabriela Oțil nu a defilat niciodată cu accesoriile sale scumpe, nu s-a lăudat cu brandurile pe care le poartă. La începutul anului, ea a urcat în duba lui Oțil având o poșetă Prada din piele neagră, cu accesorii din metal, foarte frumoasă. Prețul genții e de circa 2.500 de dolari.

Practic în ultima perioadă, singura „bogăție” cu care Gabriela s-a mai lăudat, și asta doar de câteva ori, a fost inelul de logodnă primit de la Dani Oțil.

„Ia arată-le poșeta!”, i-a cerut Oțil logodnicei sale, încercând să o filmeze în timp ce aceasta, puțin jenată, încearcă să ascundă „bijuteria” din piele.

Adevărul este că, de când a devenit mamă, Gabriela Oțil pune mai mult accent pe haine confortabile, care îi permit să se miște ușor cu copilul în brațe. Și bine face!

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre