Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Îi priește divorțul. Ioana Ginghină, mai strălucitoare ca niciodată

Exclusiv. Îi priește divorțul. Ioana Ginghină, mai strălucitoare ca niciodată
Ioana Ginghină arată mai bine ca niciodată. Se vede că îi priește divorțul de Papadopol, căci vedeta arată extraordinar și este strălucitoare.

Continuă seria schimbărilor pentru Ioana Ginghină. La finalul anului trecut, actrița anunța că are o nouă relație și că este extrem de fericită. “Wow ce an intens… câtă nesiguranță, câte emoții, câtă schimbare ! Stau și mă uit la viața mea și realizez cât de mult s-a schimbat din ianuarie și până acum. După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație, Ruxandra a crescut și am urmărit cum s-a schimbat de la o lună la alta, transformandu-se într-o adolescentă cu personalitate”, scria Ginghină pe Instagram. 

De asemenea, vedeta și-a luat mașină nouă și a început filmările pentru serialul nou, ”Adela”. ”“Tot în acest an, am început filmările la serialul @Adela și acum pe final de an, mi-am achiziționat o nouă mașină, după aproape 10 ani de când merg cu cea veche.  Sunt recunoascătoare pentru abundența de sentimente și emoții care mi-au umplut sufletul în acest an. Am învățat atât de multe! Mulțumesc universului că sunt. Am mai și greșit, dar ăsta este farmecul vieții, să învățăm și să ne dezvoltăm cu fiecare experiență sau provocare. Să vină 2021, zic! Chiar sunt curioasă ce vești ne mai aduce”. 

Ioana Ginghină, mai strălucitoare ca niciodată 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Și noul an chiar a venit cu vești bune, căci vedeta emite fericire prin toți porii. Se vede că îi priește viața de femeie divorțată, căci Ioana Ginghină e mai strălucitoare ca niciodată. Deși are un program încărcat și se împarte între fiica ei Ruxandra, iubit și filmările de la serial, actrița reușeste să le îmbine cu succes pe toate. Și chiar îi mai rămâne timp să se ocupe și de ea. 

Într-o postare recentă pe Instagram, vedeta apare cu o tunsoare nouă pe care o și anunță, dar și cu o atitudine de invidiat. ”Sunt zile când aleg să muncesc de acasă, cum e azi de exemplu. La 7:30 trezirea, mic dejun pentru Rux la 8:00 începe școala online. Aleg însă să fiu stylish și în casă. Ca să te simți bine cu tine trebuie să ai grijă de tine. Puțin make-up, haine lejere, feminine, atitudine si respect de sine… chiar nu mai conteaza, că azi lucrezi de acasă. Ora 17:00 cursuri de actorie online! Coafura rezistă!”, a transmis Ioana Ginghină pe Instagram. Se vede clar că vedeta este într-o perioadă foarte bună a vieții ei și se bucură la maxim de tot ce îi oferă noul an. 

Ivanka Trump, comparată cu Maria Antoaneta. Ce a făcut ”Prima fiică”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre