Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Iubita lui Bodi și-a făcut bagajele. Ce o impresionează la un bărbat

Exclusiv. Iubita lui Bodi și-a făcut bagajele. Ce o impresionează la un bărbat
Logodnica lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și-a făcut bagajele din nou. Ea are mari speranțe pentru Revelion.

Daria Radionova este îngrijorată de felul în care blocajul impus afacerilor în Marea Britanie îi va afectat afacerea.  Daria, ca și Bianca Drăgușanu, ex-soția lui Bodi, deține un magazin de haine scumpe de blană. În Londra, acolo unde și locuiește. Dion cauza pandemiei, acesta e închis, ca și restaurantele prietenilor ei și alte afaceri considerate a nu fi de strică necesitate.

„Cred că nu e normal ceea ce se întâmplă și are un impact masiv asupra multor afaceri. Deschis, închis, deschis, apoi din nou închis… Parcă e o joacă. Nu face sens să ții restaurantele închise și alte afaceri deschise. Dacă nu ieși în oraș nu ai nevoie cu adevărat de tratamente de înfrumusețare, nu-ți cumperi noi haine. Totul este interconectat și de aceea economia Marii Britanii este… să zicem, slabă. Abia aștept ca totul să revină la normal”, a comentat Daria Radionova.

Din cauza problemelor cu afacerile, ea e nevoită să călătorească chiar în ajunul sărbătorilor. Bagajele sunt deja făcute. Crăciunul îl va petrece departe de prieteni. Pentru Revelion speră să fie împreună cu cei dragi inimii ei.

Ce o impresionează pe logodnica lui Bodi la un bărbat

„Nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui, nu există o competiție cu nimeni. Mă manifest pe mine și pur și simplu nu îmi pasă ce cred oamenii; eu fac ceea ce vreau, îmi văd de propriile interese. Trebuie să călătoresc pentru niște afaceri sper să pot petrece Anul Nou alături de cei dragi, dar Crăciunul cu siguranță nu”, a mărturisit moldoveanca mutată la Londra la vârsta de 15 ani.

Oare va putea ieși Bodi, logodnicul ei din arestul poliției? Greu de crezut. Totuși, ea îi poartă inelul în continuare și îl așteaptă. Daria a spus și cum îi poate capta un bărbat atenția. „Onestitate, loialitate, trebuie să fie deștept, inteligent și de încredere. Asta e ceea ce mă atrage la un bărbat”, a concluzionat logodnica lui Alex Bodi.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Irina Rimes a detronat-o pe Bubble? Cine e cea mai stilată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre