Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Kamara și fiul lui, Leon, imagini emoționante pe rețelele sociale

Exclusiv. Kamara și fiul lui, Leon, imagini emoționante pe rețelele sociale
Când a primit vestea că va deveni tată, nu s-a gândit nicio secundă că va fi provocarea vieții lui. Viața a decis să îi ofere o mare provocare lui Kamara. Se luptă în fiecare zi pentru viața copilului său și are încă puterea de a fi optimist.

În toamna acestui an, fiul lui Kamara a avut o nouă operație. Imediat după naștere, micul Leon a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, o boală degenerativă gravă. Aceasta este o formă de paralizie cerebrală şi are ca rezultat pierderea parţială sau totală a utilizării trunchiului şi a membrelor. Medicii spun că atât nervii senzoriali, cât şi cei motorici sunt afectaţi, ceea ce înseamnă că se pierde atât senzaţia, cât şi controlul acelei părţi a corpului. Kamara a decis să lupte pentru fiul său, pentru a-i oferi o viață normală.

Fiul lui Kamara,  face câte o operație la 8 luni

Pentru operația din toamnă, Kamara a lansat și un apel public. Banii necesari intervenției s-au strâns. Din păcate, după fiecare puseu de creștere Leon trebuie să fie operat.

„Sunt operații care se repetă la 8 luni”, a explicat, în vară, artistul. Leon a trecut prin 8 operații și vor mai urma. Dacă nu este operat, i se strâmbă oasele.

Kamara a rămas fără drepturi de autor

Într-un video emoționant în care își ține copilul în Brațe, Kamara a povestit ce s-a mai întâmplat după a opta operație. El apare la „Exclusiv Vip cu Cristi Brancu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎙 𝙆𝘼𝙈𝘼𝙍𝘼 ⭕ (@kamara_albnegru)

Ultima intervenție chirurgicală a fost făcută într-un spital din Barcelona. Copilul știe numele medicului, Igor Lazarov, care i-a dat încă o șansă la o viață cât de cât normală. „Acum este în recuperare după operație. Are trei luni în care face foarte lejer câteva exerciții. Nu are voie să facă kinetoterapie așa cum face el de obicei, abia după trei luni are voie să înceapă. Vom merge din nou la Timișoara pentru tratamentele acelea de două săptămâni pe lună.

Facem două săptămâni la București, două săptămâni la Timișoara. Să sperăm noi că vor fi veniturile necesare pentru că noi, ca artiști, în momentul acesta nu cântăm,  și, printre altele, s-au mai gândit unii să ne ia și drepturile de autor de ceva vreme. Și pe ambiental și pe neidentificate”, a mărturisit Kamara.

Leon: „Suntem suflete pereche”

Acum câteva zile, Kamara a postat un video fabulos alături de copilul lui. Leon îi spune că e ei sunt „suflete pereche”, și că  asta înseamnă „că ne iubim”.

@kamaraalbnegru @leonkamara #kamara #foryou #tiktokroman#romania #smart #fyo #smile #funny #love ♬ son original – . K A M A R A .

„De cât timp ți-ai dat tu seama de treaba asta?” îl întreabă artistul pe fiul său. „De foarte mult timp”, răspunde micul ochelarist.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre