Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Logodnica lui Dani Oțil vrea să fie „fată de aur”

Exclusiv. Logodnica lui Dani Oțil vrea să fie „fată de aur”
Logodnica lui Dani Oțil vrea cu dinadinsul să fie cea mia frumoasă. E deja superbă, dar parcă nu e de  ajuns. A apelat la un tratament extrem.

Când a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” a știut că a pus mâna pe lozul cel mare.

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele din România, iar notorietatea sa a crescut simțitor după ce a devenit iubita vedetei Antenei 1, Dani Oțil. Cei doi au o relație de aproape un an de zile, timp în care frumoasa blondină a fost cerută în căsătorie. Mai mult, ea a prima iubită a lui Oțil care a devenit publică și oficială, după despărțirea acestuia de Mihaela Rădulescu.

Poreclită „Miss Funduleț”, Gabriela Prisăcariu e ruptă din rai de frumoasă. Face mult sport, dar o ajută și moștenirea genetică. Despre genetică a vorbit. A explicat și că îi place să se antreneze singură, și că merge aproape zilnic în sala de sport.

Înainte de sărbători însă și-a propus să-l dea pe spate pe iubitul ei logodnic, drept pentru care s-a poleit cu aur. La propriu. Gabriela Prisăcariu a apelat la un tratament cosmetic extrem, pentru a se înfrumuseța.

Aur pentru frumusețe

Tânăra a împărtășit cu fanii ei imagini din timpul tratamentului în care a „îndurat” inclusiv proceduri care au implicat curentul electric, pentru închiderea porilor. „O să fiu și mai frumoasă”, mărturisește tânăra. Finalul tratamentului a inclus aur. Vedeta și-a acoperit fața cu foițe de aur.

„E o mască pentru luminozitate” a dezvăluit cosmeticiana sa. Foarte încântată de cum arăta cu fața aurită, Gabriela Prisăcariu a întrebat dacă poate pleca așa acasă. Până la urmă, fața ei cu foițe de aur lipite pe obraji și frunte, părea ca un make-up nonconformist, puțini și-ar fi dat seama că e vorba de un tratament.

Sesiunea de frumusețe de seară, a continuat-o logodnica lui Dani Oțil dumineața următoare, în bucătărie, unde și-a preparat un smoothie din fructe de pădure, cu antioxidanți.

Sursa foto: Instagram

„Londoneza” lui Alex Bodi o dă pe manele. Declarații și mesaje în direct

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre