Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălina Ghenea face un pas spre fostul iubit. Despărțirea de tenismenul bulgar se înmoaie

Exclusiv. Mădălina Ghenea face un pas spre fostul iubit. Despărțirea de tenismenul bulgar se înmoaie
Povestea de amor dintre Mădălina Ghenea și tenismenul bulgar Grigor Dimitrov tocmai a intrat într-o nouă etapă. După ce a șters toaste pozele cu el, acum actrița face un gest c are a șocat pe toată lumea.

Adevărul este că le stătea bine împreună, iar faptul că aveau o relație asumată, arătându-le fanilor o sumedenie de fotografii cu ei doi, a fost o surpriză. Apoi, la fel de brusc cum părea că au intrat în relație, așa s-au și îndepărtat. Iar acum despărțirea momentului devine intensă. Mădălina Ghenea îl baga în corzi pe tenismenul bulgar, direct de pe terenul cu zgură.

Chiar dacă relația a fost scurtă, în timpul ei, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au făcut multe fotografii memorabile împreună (Sursa foto: Instagram)

Într-o zi din toamna aceasta Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au șters, fiecare, fotografiile  cu celălalt de pe conturile de socializare. Explicații însă, nu a dat niciunul. Fanii ambilor au decis că s-au separat. Nu au aflat niciodată care ar fi putut fi motivul. Nimeni nu a plâns public după celălalt. Grigor era în turneu în China, apoi a revenit în Europa, iar zilele acestea a ajuns la Paris. Unde, aseară a dat lovitura la turneul Masters, calificându-se în finală, după ce l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (numărul 6 ATP).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

Grigor Dimitrov va juca într-o finală de turneu Masters prima oară după șase ani! El a triumfat în 2017 la Cincinnati, de altfel singurul concurs din seria Masters câștigat de bulgar în carieră.

Mădălina Ghenea îl baga în corzi pe tenismen

Grigor Dimitrov pare că este într-o formă fantastică după ce s-a despărțit recent de actrița română Mădălina Ghenea, cea care l-a însoțit la mai multe turnee în 2023.

Mădălina Ghenea e cu sufletul alături de fostul iubit, Grigor Dimitrov. „Sunt mândră de tine” i-a scris, după ce a câștigat Masterul (Sursa foto: Instagram)

Aceasta însă nu își poate lua ochii de la el și a fost atentă să vadă ce face acesta la importantul turneu din capitala Franței. Iar cum, a văzut că a câștigat, s-a grăbit să îl felicite, public, într-o postare pe care a pus-o în secțiunea Stories de pe Instagram.

Grigor Dimitrov, sunt mândră de tine”, i-a scris Mădălina Ghenea în postarea ei în care a pus și o imagine cu fostul său iubit, de la finalul partidei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre