Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mario Fresh se pune bine cu „soacra” Esca. Iată ce face

Exclusiv. Mario Fresh se pune bine cu „soacra” Esca. Iată ce face
Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din showbiz-ul românesc își susține îndeaproape ginerele. Ea a făcut un gest nemaipomenit pentru iubitul fiicei sale, nimeni altul decât Mario Fresh.

Andreea Esca a dovedit din nou cât e de atentă la detalii. Detalii înseamnă și că se antrenează constant, și că are grijă de siluetă. Esca nu este ( și nu a fost niciodată) o silfidă, dar are un corp superb, excelent proporționat, „cu toate la locurile lor”. E tonifiată ca o adolescentă și asta datorită practicării sportului. Nici pandemia nu o oprește.

În week-end Andreea Esca a avut parte de o nouă porție intensă de antrenament și, ca să meargă lucrurile mai ritmat a ascultat muzică. Una din piesele care se află în topul preferințelor vedetei PRO Tv este cea mai recentă melodie lansată de iubitul fiicei ei, Mario Fresh.

Cum o laudă Mario Fresh pe „soacra” Esca

„Ginerele” Andreei Esca a lansat la finele lunii trecute un remake după o piesă cu o încărcătură emoțională puternică. Inspirat de nostalgia care ne înconjoară în ultima vreme, el reinterpretează „Să cântam, chitara mea”.

Cântărețul interpretează cu mândrie piesa, mai ales că are amprenta unui celebru artist, iubit și respectat pretutindeni. Melodiile lui Dan Spătaru răsună și acum în locuri publice, atingând inimile oamenilor. „Sunt foarte onorat să cânt o astfel de piesă, cu o asemenea încărcătură emoțională și culturală, sub amprenta celebrului artist, Dan Spătaru”, mărturisea, în octombrie, Mario Fresh.

Acum este super încântat că mama iubitei sale se antrenează pe melodia lui. I-a preluat postarea și a scris alături „Foarte corect”, punând și patru palme care o aplaudă. Cei doi au o relație foarte bună, de altfel, Mario alăturându-se vacanțelor familiei Eram de când a început să se vadă cu Alexia.

Ce a modificat Mario Fresh la celebra melodie

Așa cum Rețete și vedete a scris cu ocazia lansării videoclipului, Mario Fresh a păstrat linia originală a piesei, la care a adăugat un sound actual.  Amintim că melodia nu este o simplă reinterpretare, ci are un mesaj cu totul emoționant. În versurile cântecului „Chitara mea” se regăsesc acei romantici incurabili, care nu renunță să își caute sufletul pereche. Declarația de dragoste a fost compusă de către artist alături de Temistocle Popa, Ștefan Sprianu și Mircea Block.

„2020 este un an care ne-a luat prin surprindere pe toți, așa că am decis să vin în întâmpinarea voastră cu o piesă care sper să vă surprindă plăcut, să aducă zâmbete și să vă încarce cu energia aceea bună de care cu toții avem nevoie. Mereu l-am admirat pe Dan Spătaru, îl consider un simbol al muzicii ușoare românești și mi-a plăcut foarte mult să lucrez la această piesă”, mai spunea Mario.

Sursa foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu, disperată din cauza amenințărilor familiei Bădălău! „Rugați-vă pentru mine!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre