Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Roman are iar nevoie de bani: își vinde hainele din dressing, iar prețurile sunt neașteptate

Exclusiv. Oana Roman are iar nevoie de bani: își vinde hainele din dressing, iar prețurile sunt neașteptate
Oana Roman este o mare întreprinzătoare. Vedeta face bani frumoși din afacerea pe care o împarte cu fostul ei partener, Marius Elisei, dar și din propriile contracte. Are multe, de imagine, din care câștigă bine. În plus, știe să nu risipească.

Strategia Oanei Roman. Să nu risipească investițiile. De ce să arunce când poate valorifica. Atunci când i-au rămas mari hainele, le-a vândut, acum câțiva ani, fiind, probabil, prima vedetă din România care a făcut acest lucru. Ulterior, Bianca Drăgușanu i-a urmat exemplu și își vinde, cu succes, hainele sau accesoriile pe care nu el mai poartă.

Oana Roman vinde ieftin ținutele cu care a participat la evenimente

Weekendul acesta. Oana Roman a decis să își valorifice hainele din garderobă de care s-a plictisit. Sunt haine aproape noi, purtate o dată sau de puține ori. Ca să și le vândă, Oana le-a îmbrăcat și s-a fotografiat în ele. Fiica fostului prim premier al României cu studii la Sorbona, în Paris, își vinde hainele la preturi accesibile.

Inclusiv hainele mai groase costă doar 100 de lei

Totodată, cu această ocazie, lumea vede că vedeta nu se îmbracă numai cu haine scumpe, de firmă, ci își face achizițiile și de la banduri manistream, ieftine, cum ar fi Shein sau Asos de exemplu.

Fiica fostului premier iubește hainele colorate

Reguli stricte pentru vânzările online ale Oanei Roman

Pentru vânzările online, Oana Roman are o strategie foarte clară. Ea vinde ieftin,  dar nu acceptă returui și, în plus, transportul produsului trebuie suportat de cumpărător.

Vedeta și vinde periodic hainele pe care nu le mai îmbracă

„Nu accept retur. Ofer dimensiuni, poze și toate detaliile. Plata se face în avans, după confirmarea rezervării cu tot cu transport inclus. După ce s-a făcut plata fac avb și pregăteșe coletul. Nu țin o rezervare mai mult de o oră din momentul în care am răspuns la rezervare.

Rochia corai, una din preferatele Oanei, este de vânzare și ea

Dacă nu primesc răspuns cu confirmarea rezervării trec la următoarea rezervare”, detaliază vedeta pe contul ei de Instagram. Piesele vândute costă, în general, 100 de lei bucata, iar unele sunt chiar și sub acest preț.

Fosta parteneră a lui Marius Elisei vinde și una din rochiile de gală

Bianca Drăgușanu, altă vedetă care își vinde hainele pe internet

Bianca Drăgușanu își vinde și ea, de mai bine de un an, hainele, pantofii sau poșetele pe care nu le mai poartă. Ea și-a înființat chiar un cont de Instagram dedicat, pentru acest lucru. Cu bianca se pot face adevărate afaceri. Diva vinde la jumătate de preț, sau chiar mai ieftin, exclusiv haine și accesorii de la marile case de modă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre